FOTO – Trei autoutilitare s-au ciocnit pe drumul de centură al orașului Tecuci / Doi șoferi au fost răniți

FOTO - Trei autoutilitare s-au ciocnit pe drumul de centură al orașului Tecuci / Doi șoferi au fost răniți
FOTO - Trei autoutilitare s-au ciocnit pe drumul de centură al orașului Tecuci / Doi șoferi au fost răniți / Sursa foto: IPJ Galați
Publicat: 21/09/2022, 14:57
Actualizat: 21/09/2022, 15:02

Trei autoutilitare de mare tonaj s-au ciocnit, marți, pe drumul de centură al orașului Tecuci. Doi șoferi au fost răniți și au fost transportați la spitalul municipal.

Accidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orei 08:20. De vină pentru producerea lui ar fi un șofer din Republica Moldova care nu a păstrat distanța regulamentară față de autotutilitara din față.

„Un bărbat, în vârstă de 38 ani, din Republica Moldova, domiciliat în municipiul București, a condus o autoutilitară din direcția localității Cosmești către Munteni, iar la km. 1+700, nu ar fi pastrat o distanță suficientă și ar fi intrat în impact cu un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, condus în același sens de mers de un bărbat în vârstă de 28 ani, din oraș Panciu, județul Vrancea”, conform Poliției Galați.

A fost deschis un dosar penal

În urma impactului, autoutilitara condusă de bărbatul de 38 ani a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o alta autoutilitară, care era condusă de un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Fălciu, județul Vaslui.

„A rezultat rănirea a doi conducători auto, bărbatul de 38 de ani și cel de 48 ani, care au fost transportați la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci pentru investigații medicale de specialitate”, potrivit sursei citate.

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ pentru toți cei trei conducători auto.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult