Trupa Foo Fighters, acuzată de „segregaționism”, după ce a susținut un concert doar pentru fanii vaccinați anti-COVID-19

Trupa Foo Fighters, acuzată de „segregaționism”, după ce a susținut un concert doar pentru fanii vaccinați anti-COVID-19
Trupa Foo Fighters, acuzată de „segregaționism”, după ce a susținut un concert doar pentru fanii vaccinați anti-COVID-19 / Foto: YouTube.com Captură
Publicat: 16/06/2021, 14:08
Actualizat: 16/06/2021, 14:09

Trupa Foo Fighters, una din preferatele premierului Florin Cîțu, potrivit tricoului pe care l-a purtat în ziua rapelului anti-COVID-19 , a susținut, marți seară, un concert în California, doar pentru fanii vaccinați anti-COVID. Zeci de persoane au acuzat trupa de „segregare”, deoarece nu au fost primite la concert, în lipsa imunizării, scrie Variety.

Demonstranții anti-vaxxeri au criticat trupa Foo Fighters, deoarece evenimentul a fost doar pentru cei vaccinați, iar nevaccinații „nu au avut voie”.

Pentru a-și lua bilet la formația înființată de Dave Grohl, fostul toboșar de la legendara trupă Nirvana, fanii au prezentat dovada vaccinării!

Un utilizator nervos a spus că la concert au luat parte „oameni de calitate inferioară”.

La concertul rockerilor au participat peste 600 de oameni. Pe 20 iunie, Foo Fighters va avea un concert cu 20.000 de spectatori, în Madison Square Garden, respectând aceeași condiție: fanii să fie vaccinați.

Misterul tricoului cu FOO FIGHTERS al lui Florin Cîțu, „descifrat” chiar de premier

Premierul Cîțu a mărturisit, în februarie 2021, când s-a vaccinat anti-COVID îmbrăcat într-un tricou cu Foo Fighters, că ascultă multă muzică rock, printre care și celebra trupă americană.

„Nu multă lume știe că Foo Fighters tocmai lansase un album în acea noapte. Dar nu avea nicio legătură. Era un tricou. Sunt o groază de tricouri pe care le folosesc în timpul liber. Era zi de sâmbătă, acela a fost tricoul cu care am venit în acea zi”, a explicat premierul. „Ascult și Foo Fighters, ascult multă muzică, nu doar rock, sunt mai multe. Dar rock, da”, a explicat Florin Cîțu.

„Medicine at Midnight” este cel de-al zecelea album de studio lansat de trupa americană de rock Foo Fighters. Albumul, care trebuia să fie lansat inițial în 2020, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus până la 5 februarie 2021.

„Medicine at Midnight” este cel de-al zecelea album de studio lansat de trupa americană de rock Foo Fighters. Albumul, care trebuia să fie lansat inițial în 2020, a fost amânat din cauza pandemiei până la 5 februarie 2021. Premierul Cîțu a avut rapelul la vaccin în data de 6 februarie și a venit îmbrăcat cu un tricou negru pe care scria Foo Fighters.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase