Turist român, găsit mort în camera unui hotel din Republica Moldova. Polițiștii din Chișinău anchetează cazul

Turist român, găsit mort în camera unui hotel din Republica Moldova. Polițiștii din Chișinău anchetează cazul
FOTO - Caracter ilustrativ: Ambulanta.md
Publicat: 28/09/2022, 21:54
Actualizat: 28/09/2022, 21:58

Un cetățean român în vârstă de 59 de ani a fost găsit mort, marți dimineață, în camera unui hotel din Republica Moldova, au anunțat autoritățile de la Chișinău, care au precizat că Poliția investighează cazul. Bărbatul se afla în scop turistic în țara vecină.

Angajații hotelului a fost cei care au descoperit cadavrul din cameră și au alertat imediat serviciile de urgență.

„În cadrul documentării de la fața locului, oamenii legii au stabilit identitatea cetățeanului român. Acesta avea 59 de ani”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, citată de Adevărul.

Un medic legist a examinat corpul neînsuflețit al bărbatului, care a stabilit că decesul a fost provocat de cauze naturale.

„La examinarea de către medicul legist, nu au fost depistate urme de moarte violentă pe corpul acestuia. Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală, pentru efectuarea expertizei medico-legale, dar și stabilirea exactă a cauzei decesului”, a mai precizat reprezentanta Poliției de la Chișinău.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul, originar din România, a fost cazat timp de două zile în hotelul în care a murit.

Cauzele exacte ale decesului acestuia sale vor fi stabilitate în cadrul unei anchete a autorităților din Republica Moldova.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase