Un așa-zis „călător în timp” știe cine va câștiga Cupa Mondială. A făcut o poză tabelei de marcaj din finala de pe 18 decembrie 2022

Un așa-zis călător în timp știe cine va câștiga Cupa Mondială. A făcut o poză tabelei de marcaj din finala de pe 18 decembrie 2022
Sursa FOTO: Tiktok
Publicat: 02/12/2022, 16:25
Actualizat: 02/12/2022, 16:29

Un așa-zis „călător în timp” susține că Anglia va triumfa în finala Cupei Mondiale cu o victorie cu 2-0 împotriva Portugaliei, dar fanii nu au fost prea convinși, deoarece unii dintre aceștia și-au dat seama de anumite erori de editare.

Bărbatul, care pretinde că vine din viitor, a postat pe Tik-tok un filmuleț în care spune că „fotbalul se întoarce acasă”, aratând „dovada” că Anglia a câștigat Cupa Mondială din Qatar învingând în finală Portugalia.

„Sunt un călător în timp, Anglia tocmai a învins Portugalia în finala Cupei Mondiale!!”, a scris bărbatul, iar la începutul clipului, pe fundal se aude: „…sunt campionii lumii”.

Apoi arată și care va fi scorul. Căpitanul Harry Kane este cel care va marca golul de 1-0 în prima repriză, pentru ca jucătorul lui Chelsea, Mason Mount, să aducă victoria Angliei în minutul 84.

De asemenea, pe ecranul unui televizor apare și scorul de 2-0, arătându-i pe fanii englezi care se bucură de victorie, fluturând steagul Angliei și sărbătorind pe un stadion.

Într-o altă secvență, Cristiano Ronaldo poate fi văzut ieșind dezamăgit de pe teren, iar antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, ridică mâinile în aer.

Scena a fost apoi tăiată pentru a arăta un foc de artificii deasupra râului Tamisa, precum și deasupra London Eye, potrivit Daily Star.

Dar fanii nu au fost prea convinși, deoarece unii au menționat că „alți călători în timp” au dat previziuni foarte diferite cu privire la finala Cupei Mondiale.

„Este amuzant, un alt călător în timp a spus că Brazilia va învinge Franța cu 2-1 mai devreme”, a spus unul.

Un al doilea a comentat: „Am văzut ieri că Anglia învinge Brazilia cu 1-0 în finală. Câți călători în timp, mda.”

Un al treilea s-a referit la o altă sursă – The Simpsons – și a spus: „Nu, Simpsons a spus Portugalia vs Mexic cred. Oricum iubesc Anglia, dar nu, nu câștigăm”.

Alții cred că TikToker-ul a făcut o treabă grozavă în editarea și combinarea diferitelor clipuri.

„Îmi place felul în care începe „…sunt campionii lumii”, nu am putut introduce Anglia atunci, cred”, a remarcat unul.

Un altul a scris: „Frate a folosit sunetul din finala Cupei Mondiale 2018, când Franța a fost câștigătoare. Dacă te concentrai, puteai auzi -nce.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase