Un băiat din Constanța a rămas blocat…pe casă, de Anul Nou! L-au dat jos pompierii

Un băiat din Constanța a rămas blocat...pe casă, de Anul Nou! L-au dat jos pompierii
Publicat: 01/01/2021, 14:59

Pompierii au intervenit în prima zi a anului 2021 pentru a coborî de pe o casă din Constanţa un băiat de 15 ani care rămăsese blocat pe acoperiş. El a fost coborât cu ajutorul scării culisabile, fiind ajutat de un pompieri să ajungă jos în siguranţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţă, pentru salvarea unei persoane de pe acoperişul unei case din cartierul Palazu Mare al municipiului Constanţa.

El a fost coborât cu ajutorul scării culisabile

La faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Fripis cu un o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor.

Echipele de intervenţie au văzut că pe casă se afla un băiat de 15 ani, care rămăsese blocat pe acoperiş şi nu se mai putea da jos.

El a fost coborât cu ajutorul scării culisabile. Un pompier s-a urcat pe scară și l-a ajutat apoi pe băiat să urce pe aceasta, cei doi coborând apoi în siguranţă, notează News.ro.

Tragedie fără margini de Anul Nou! O fetiță de 10 ani, din Argeș, care se afla la colindat, a murit după ce o mașină a lovit-o în plin!

O fetiță de 10 ani, din Argeș, a murit, noaptea trecută, după ce o mașină a lovit-o în plin. Fetița era alături de câțiva prieteni la colindat prin sat și a sărit în fața mașinii. Șoferul nu a putut să o evite.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe str. Principală din aceeași localitate, din direcția Pitești către Suseni, a accidentat o fetiță de 10 ani, din localitate, posibil pe fondul traversării neregulamentare.