Un bărbat a fost arestat după ce pus la cale un plan diabolic prin care voia să-și ucidă tatăl și fratele

Un bărbat a fost arestat după ce pus la cale un plan diabolic prin care voia să-și ucidă tatăl și fratele
Sursă Foto - Twitter. Caracter ilustrativ
Publicat: 05/12/2022, 18:21

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 zile de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru tentativă de omor calificat asupra a doi membri ai familiei și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Bărbatul a fost reținut pentru tentativă de omor calificat, după ce a încercat să își ucidă tatăl și fratele. Acesta i-a urmărit pe cei doi cu mașina pe contrasens și a urcat pe trotuar încercând să îi ucidă.

“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict preexistent, în după-amiaza zilei de 30 noiembrie, inculpatul i-a lovit intenționat pe fratele și tatăl său cu un autoturism Ford pe care-l conducea sub influența băuturilor alcoolice. Aceasta a pătruns pe contrasens pe Bulevardul Dem Rădulescu, unde se aflau victimele și a intrat în ei cu partea frontală a autoturismului. Victimele s-au refugiat pe trotuar, dar inculpatul a încercat în mod repetat să-i lovească din nou. A pătruns în mod repetat pe trotuar și a rămas suspendat tulburând ordinea publică”, precizează procurorii vâlceni.

Investigațiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigații Criminale.

Cercetările continuă pentru a se afla cu exactitate ce l-a împins pe bărbat să recurgă la asemenea gesturi. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe 30.11.2022.

Sursa: Știrileprotv

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase