Un bărbat a fost ucis sub privirile unui copil în vârstă de 8 ani și transportat cu tomberonul

Un bărbat a fost ucis sub privirile unui copil în vârstă de 8 ani și transportat cu tomberonul
MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO
Publicat: 19/02/2021, 12:50

Crimă oribilă în Târgu Mureș! Două femei au fost văzute în timp ce cărau cu tomberonul cadavrul unui bărbat. Le-a observat un trecător care a sunat la Poliţie. La audieri s-a aflat o poveste cutremurătoare. Femeile sunt mamă şi fiică, iar bărbatul a fost ucis de tânără.

„La data de 18.02.2021, în municipiul Tg. Mureș, o femeie a fost depistată în timp ce transporta cadavrul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, cu un tomberon. Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul, în timp ce se află la domiciliul concubinei, a fost lovit cu toporul în zona capului, de către aceasta”, se arată într-un comunicat

Polițiștii, alertați de un localnic. Trupul era transportat într-un tomberon

Polițiștii au intrat în alertă, după ce au primit o sesizare la 112 de la un localnic speriat. Văzuse o femeie care transporta, într-un tomberon, ceea ce părea a fi trupul cuiva.

Oamenii legii au prins-o pe femeia de 65 de ani înainte de a se lepăda de trupul victimei în pădure. Suspecta găsită lângă cadavru ar fi ajutat-o pe fiica ei să scape de fostul iubit pe care tocmai îl omorâse.

Mărturisirile făcute la audieri

Mama ar fi ajutat-o pe fiică să îngroape cadavrul în pădurea din apropierea blocului.

Bărbatul era concubinul femeii de 40 de ani. Aveau și o fetiță împreună, în vârstă de 8 ani.

Vecinii spun că scandalurile erau la ordinea zilei.

Vecină: ”Făcea scandal în fiecare seară cu femeile, şi săracii sunt singure cu copii. Mai venea femeia la mine. Femeia, era distrusă săraca dimineaţa până seara lucra. Venea aici beat. În fiecare seară a chemat poliţia”

Seara trecută, bărbatul de 55 de ani ar fi venit din nou băut, a amenințat că le bate și le violează, iar femeia ar fi pus mâna pe un topor și l-a lovit. Se pare că în apartament era şi copila, care ar fi văzut totul.

Cadavul a fost ţinut în casă până spre dimineață, când femeia, ajutată de mama ei, a reușit să pună trupul într-un tomberon și a plecat cu el pe stradă. Vroia să îl îngroape în pădure.

Poliţiştii au făcut percheziţii şi au găsit un covor plin cu sânge.

Fetița a fost preluată de către reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Mureș. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă să își petreacă următorii 20 de ani după gratii.