Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de trenul București-Suceava / Circulația este blocată temporar până se încheie ancheta de la fața locului

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de trenul București-Suceava / Circulația este blocată temporar până se încheie ancheta de la fața locului
Tren CFR Călători / Sursa foto: Mediafax Foto
Publicat: 15/08/2022, 12:43
Actualizat: 15/08/2022, 13:10

Accident tragic pe calea ferată. Un bărbat a murit după ce a fost călcat de o garnitură de tren, iar circulația feroviară între București și Suceava a fost blocată.

Trenul care circulă luni pe direcția București Nord – Suceava este oprit între Buftea și Periș, după ce a lovit mortal un bărbat.

Trenul va fi repus în circulație după finalizarea anchetei la fața locului și preluarea victimei, pentru a fi dusă la IML.

CFR precizează că celelalte trenuri, care tranzitează zona, nu sunt afectate, ele fiind redirecționate pe fir 2, Periș – Buftea .

CFR anunţă staționarea temporară a trenului care duce la Suceava

„Trenul IR 175, care circulă în relația București Nord – Suceava, a surprins și accidentat mortal o persoană, de sex masculin, între Buftea – Periș, pe firul, la km 18+900.

Trenul va fi repus în circulație după finalizarea intervențiilor desfășurate la locul accidentului de organele abilitate, inclusiv de IML.

În acest moment se așteaptă sosirea reprezentanților Procuraturii.

Celelalte trenuri, care tranzitează zona, nu sunt afectate, ele fiind redirecționate pe fir 2, Periș – Buftea.”, anunţă CFR într-un comunicat.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult