Un bărbat din Botoșani și-a ucis fosta soție cu un cuțit. Înainte de a fugi, și-a înjunghiat soacra și cumnata care se aflau în aceeași casă

Un bărbat din Botoșani și-a ucis fosta soție cu un cuțit. Înainte de a fugi, și-a înjunghiat soacra și cumnata care se aflau în aceeași casă
Principalul suspect se află în custodia Poliției / FOTO - IPJ Botoșani
Publicat: 14/02/2022, 20:28
Actualizat: 14/02/2022, 20:33

Un bărbat din Botoșani și-a ucis fosta soție cu un cuțit, luni după-amiază, iar înainte de a fugi și-a înjunghiat soacra și cumnata, care se aflau în aceeași casă, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

O vecină a fost cea care a sunat la 112, spunându-le polițiștilor că un bărbat, având asupra sa un cuțit, a părăsit în fugă locuința vecină.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuința fostei sale soții (44 de ani) din comuna Șendriceni, și a înjunghiat-o pe femeie. Cadrele medicale sosite la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

În aceeași locuință se mai aflau mama femeii, în vârstă de 60 de ani, și cumnata bărbatului, în vârstă de 38 de ani, care au fost și ele înjunghiate. Cele două au fost transportate cu ambulanța la spital, pentru îngrijiri medicale.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști și jandarmi, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost depistat și în acest moment se află în custodia oamenilor legii.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat și tentativă de omor.

FOTO – IPJ Botoșani

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase