Un bărbat din Satu Mare s-a tăiat cu un cuțit, apoi a început să îi amenințe pe localnici. Polițiștii au fost nevoiți să tragă asupra sa, pentru a-l liniști

Un bărbat din Satu Mare s-a tăiat cu un cuțit, apoi a început să îi amenințe pe localnici. Polițiștii au fost nevoiți să tragă asupra sa, pentru a-l liniști
FOTO - caracter ilustrativ
Publicat: 03/08/2022, 18:18
Actualizat: 03/08/2022, 18:20

Polițiștii din Satu Mare au fost nevoiți să tragă asupra unui bărbat de 46 de ani, marți seara, după ce se tăiase cu un cuțit și începuse să îi amenințe și pe localnici. Agresorul a fost a fost împușcat în picioare, dar rănile provocate nu i-au pus viața în pericol. Bărbatul a fost dus la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în localitatea Potău.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, bărbatul avea un comportament violent și a amenințat cu un cuțit și cu o sticlă atât persoane civile aflate în zonă, cât și pe polițiștii sosiți la fața locului, „îndreptându-se către aceștia într-un mod care le-ar fi pus viața în pericol”.

Bărbatul a fost somat de polițiști, care au tras inițial focuri de avertisment în plan vertical, iar ulterior în zona picioarelor.

„Bărbatul a devenit și mai violent prin comportamentul pe care l-a manifestat, fapt pentru care polițiștii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare ale acestuia”, susține Poliția Satu Mare.

Acesta a fost dus la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, viața lui nefiind pusă în pericol. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase