Un bărbat din Târgoviște a furat instalația de Crăciun care urma să fie amplasată într-un parc din oraș

Un bărbat din Târgoviște a furat instalația de Crăciun care urma să fie amplasată într-un parc din oraș
Sursa foto - caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 27/11/2022, 20:59
Actualizat: 27/11/2022, 21:10

Un bărbat de 44 ani din Târgoviște, județul Dâmbovița, a furat – în noaptea de vineri spre sâmbătă – instalația de Crăciun care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din oraș. Bărbatul, care a fost reținut de polițiști, este cercetat pentru mai multe furturi, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița.

Bărbatul, care este cercetat pentru furt calificat, este bănuit că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ar fi sustras două cutii ce conțineau 100 metri de bandă led, instalație care urma să fie amplasată în Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște.

Totodată, în noaptea de joi spre vineri, prin secționarea unei prelate, bănuitul ar fi sustras fructe, legume și haine de la un stand din Târgoviște.

De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie, bărbatul ar fi pătruns într-un imobil de unde ar fi sustras patru jante și cauciucuri de iarnă și un troler.

Duminică, bărbatul a fost prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive, potrivit Mediafax.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase