Un bărbat și-a dat foc în Piața Universității. A suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului

Publicat: 09/12/2022, 13:35
Actualizat: 09/12/2022, 13:39

Un om al străzii, în vârstă de 33 de ani, s-a autoincendiat cu alcool în strada Ion Ghica, din zona Pieței Universității.

Martorii au intervenit pentru a-l împiedica pe bărbat să-și dea foc, dar a fost prea târziu.

Au intervenit inclusiv cu stingătoare auto, pentru a-l salva. Bărbatul, un om al străzii aflat sub influența băuturilor alcoolice, și-a provocat arsuri pe 70% din suprafața corpului și a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din Calea Griviței.

„La data de 9 decembrie 2022, în jurul orei 12.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București-Secția 10 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, s-a autoincendiat, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului, s-au deplasat de urgență polițiștii și echipaje medicale.

Bărbatul a fost preluat și transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi.”, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase