Un bărbat și-a sechestrat și torturat tatăl după ce s-a drogat cu otravă pentru șobolani. Mascații au descins în forță, înainte să fie prea târziu

Un bărbat și-a sechestrat și torturat tatăl după ce s-a drogat cu otravă pentru șobolani. Mascații au descins în forță, înainte să fie prea târziu
caracter ilustrativ/Sursa/Facebook
Publicat: 22/12/2021, 16:46
Actualizat: 22/12/2021, 18:08

Un bătrân a fost salvat, miercuri, de trupele speciale ale Poliției după ce fiul său, care se drogase cu otravă pentru șobolani, l-a sechestrat în casă și a încercat să-l omoare cu o bâtă. Mascații IPJ Ilfov au descins în forță și au reușit să-l imobilizeze înainte să fie prea târziu, cu toate agresorul baricadase toate intrările în locuință.

Polițiștii orașului Popești Leordeni au intrat în alertă, marți, după ce un bărbat a sunat disperat la numărul de urgență 112 și a anunțat că fiul său, consumator de droguri, l-a sechestrat în propria casă și încearcă să-l omoare în bătaie.

Potrivit unor surse judiciare, nu era pentru prima dată când cetățeanul respectiv suna la 112 din cauza fiul său, care obișnuia să-l lovească cu bestialitate. De această dată, polițiștii au constatat că agresorul baricadase intrările în casă iar strigătele de ajutor ale victimei se auzeau până în stradă.

Dădea foc grăunțelor otrăvite

Pentru că s-a considerat că bărbatul lovit de află într-un pericol iminent, s-a decis ca trupele speciale să nu mai aștepte. Ca urmare, după o scurtă analiză, s-a ajuns la concluzia că cea mai bună soluție este intervenția în forță.

În consecință, mascații IPJ Ilfov au doborât ușa de la intrare și l-au imobilizat pe individ, care încă ținea în mână ciomagul plin de sânge, pe care îl folosise ca să-și tortureze părintele.

Sursele citate au precizat, pentru Gândul, că acesta este cunoscut drept o persoană violentă, dependentă de droguri. Marți, bărbatul s-ar fi drogat cu otravă pentru rozătoare. Conform anchetatorilor, acesta obișnuia să dea foc grăunțelor otrăvite și să inhaleze apoi fumul toxic, care îi afecta  sistemul nervos și îi genera anumite stări psihice.

Individul a fost încătușat și transportat la un spital specializat în tratarea bolilor psihice, unde a rămas internat.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase