Un consilier local PNL îi cere demisia „omului lui Clotilde Armand” din Primăria Sectorului 1: „Onoarea și-a pierdut-o deja”

Redactor:
Maria Stoica
Un consilier local PNL îi cere demisia „omului lui Clotilde Armand” din Primăria Sectorului 1: „Onoarea și-a pierdut-o deja”
Un consilier local PNL îi cere demisia „omului lui Clotilde Armand” din Primăria Sectorului 1

Dinu Gheorghe, consilier PNL la Sectorul 1, îi cere lui Ionel Stoica, fost jurnalist și unul dintre oamenii aduși de Clotilde Armand în primărie, să aducă dovezi după ce l-a acuzat pe acesta că se află în spatele unei știri difuzate la Digi 24, cu privire la eliberarea stâlpilor de cablurile de internet, TV şi telefonie din S1. Totodată, consilierul liberal spune că dacă acesta nu va aduce dovezi, îl invită să-și dea demisia, menționând că unii anjajați se comportă „ca angajații personali ai edilului Clotilde Armand”.

Dinu Gheorghe: „Până ieri nu l-am văzut în sediul primăriei”

La primăria Sectorului 1 pare că se face doar comunicare politică și mult prea puțină administrație. Iar cetățenii așteaptă. Spitalele așteaptă. Școlile așteaptă. Spațiile verzi așteaptă. Cu toții așteptăm mult promisa primărie “de sticla” și administrație competentă.Dar până atunci, unii oamenii aduși de dna Primar Clotilde Armand se comportă ca și cum ar fi angajații personali ai primarului și nu lucrează in slujba cetățenilor.Un astfel de personaj este Ionel Stoica, un jurnalist relativ cunoscut, adus cu surle și trâmbițe în funcția de Coordonator al Serviciului de Presă al Primăriei Sectorul 1. Până ieri nu l-am văzut în sediul primăriei și nici nu am observat o schimbare în sensul eficientizării modului în care Primăria comunică cu cetățeanul”, scrie consilierul PNL, Dinu Gheorghe pe Facebook.

Consilier local PNL: „Firește că nu voi clarifica această elucubrație”

Consilierul Dinu Gheorghe spune că Ionel Stoica, coordonatorul de presă al serviciului de presă din cadrul Primăriei Sectorului 1, a atacat postul de televiziune Digi 24, sugerând că liberalul se află în stapele unei știri.

Dar, surpriză! Aseară, încercând, probabil să își arate loialitatea totală, dl Stoica a uitat ca nu mai este jurnalist ci a devenit angajat al primăriei, plătit din bani publici și a scris repejor o postare în care îi ține isonul lui Armand. Atacă postul Digi24 și invocă relația mea cu cei de la Digi, sugerând că eu mă aflu în spatele unei emisiuni moderate de Cosmin Prelipceanu, care nu a fost pe placul dnei primar Armand. Firește că nu voi clarifica această elucubrație, pentru a nu-l scufunda pe dl Stoica, în mod suplimentar, în penibil, a scris Dinu Gheorghe pe Facebook.

Totodată, liberalul Dinu Gheorghe spune că îl invită să-și dea demisia, în cazul în care nu va aduce dovezi pentru declarațiile sale: „În schimb, îi solicit d-lui Stoica să prezinte până la finalul zilei de astăzi dovezi clare cu privire la aluziile aduse și presupusa mea implicare în poziția postului Digi24 în problema cablurilor de pe stâlpii din Sectorul 1 Dacă nu, îl invit să își dea demisia. De nevoie desigur, că onoarea a pierdut-o deja. Îi solicit, de asemenea, dnei primar, să publice fișa postului pentru Coordonatorul Serviciului de Presă, raportul de activitate pe primele 5 săptămâni al domnului Stoica și dovada prezenței sale la locul de munca”, a mai scris acesta.

CONTEXT: Stoica s-a referit la un articol al Digi 24, intitulat „Zeci de mii de cetățeni din Sectorul 1 ar putea rămâne fără internet”. Conform celor scrise în articolul respectiv, „cel mai bogat sector al Capitalei și locul unde este cea mai mare concentrare de sedii de mari corporații și importanți jucători din IT&C ar putea rămâne peste noapte fără internet, cablu și telefonie fixă. Asta, după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că vrea să dispară toate cablurile de pe stâlpii din sector, deranjată fiind de cel din fața Primăriei”.Totodată, în acest articol este menționat și că „dorința primarului Clotilde Armand de a înlătura de azi pe mâine cablurile de internet și telefonie fixă de pe stâlpi ar putea perturba activitatea tuturor firmelor din zonă, dar și viața celor peste 238 de mii de locuitori ai sectorului”.

„Cei care nu învață din istorie sunt condamnați să o repete” spunea Winston Churchill.

La primăria Sectorului 1 pare că…

Publicată de Dinu Gheorghe pe Vineri, 16 aprilie 2021

Ionel Stoica: „Această Antena 3 în devenire”

Fostul jurnalist Ionel Stoica, coordonatorul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1, a scris recent pe propria pagină de socializare că Digi 24 este o „Antena 3 în devenire”.

„Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, a scris Ionel Stoica pe Facebook

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cum o alintă Răzvan Simion pe noua lui iubită! Așa îi zicea și Lidiei Buble
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Motivul pentru care Sorana Cîrstea nu își expune public relația cu Ion Țiriac Jr. A...
Nou DOSAR pentru Liviu Dragnea! Ce ACUZAŢII GRAVE i se aduc acum fostului lider PSD
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Ce se întâmplă în organism dacă dormi cu televizorul pornit. Concluzia oamenilor de știință
Cum o alintă Răzvan Simion pe noua lui iubită! Așa îi zicea și Lidiei Buble
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
BOMBĂ! Cum arată Liviu Dragnea acum, după gratii. Abia îl mai poți recunoaște
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Vestea ȘOC a dimineții în România: A MURIT... Un talent uriaș! Rămas bun!
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Unul dintre cele mari secrete ale McDonald's s-a aflat. Cum au reuşit doi tineri să...
×
Inchide