Un cuplu a trimis facturi de 240 de dolari invitaților care nu s-au prezentat la nuntă

Un cuplu a trimis facturi de 240 de dolari invitaților care nu s-au prezentat la nuntă
Publicat: 12/09/2021, 20:29

Un cuplu de tineri căsătoriți a fost atât de furios pe cei care n-au venit la nunta lor – după ce au confirmat  – încât le-au trimis facturi de 240 de dolari ca să-și recupereze cheltuielile. Un cuplu american și-a facturat oaspeții la nuntă pentru că nu a apărut în cea mai importantă zi din viața lor.  

Nunta s-a desfășurat la Royalton Negril Resort & Spa din Jamaica (foto)  și a costat în aparență $120 de persoană,  relatează The New York Post.

Mirii, Doug Simmons (44 de ani) și Dedra McGee (acum Simmons, 43) sunt din Chicago și au fost contactați de The Post.

 Doug și Deidra Simmons s-au confruntat cu critici după ce au postat o factură adresată oaspeților care nu au participat la nuntă pe rețelele de socializare.

Cuplul a organizat nunta în Jamaica. Însă opt din cei 109 invitați care au confirmat răspunsul nu s-au prezentat la eveniment.

 „Din cauză că nu ne-ați anunțat că nu veți participa, această sumă ne-o datorați pentru că noi am plătit în avans. Puteți plăti prin Zelle sau PayPal. Vă rugăm să ne anunțați ce metodă ați folosit. Mulțumim!”.

Cuplul susține că pur și simplu doreau ca oaspeții să sune și să comunice că nu vor participa. Simmons, patron de afacere mică la Chi-town, a subliniat că nu este vorba despre bani. El și mireasa au fost răniți și s-au simțit nerespectați de absenții la nunta lor cu peste 100 de invitați.

„Am vrut să înțeleagă și să vadă cum ne simțeam”, a spus Doug.

Pe Twitter s-au luptat cei care îi încriminau cu cei care-i aprobau pe îndrăzneții miri.
„Aș fi vrut să mă gândesc și eu la asta. O treime din cei care au confirmat n-au apărut la nunta noastră. Am plătit o grămadă de mâncare care a mers la gunoi (chiar dacă a fost mai puțin de $120 tacâmul)”, a scris Jack Barbosa, care este alături de Doug și Dedra. Un altul i-a luat în balon pe furioșii miri: „Sunteți speciali pentru noi, așa că v-am invitat la nunta noastră. Dar nu vom strica aceste sentimente pentru $240 de dolari, dacă n-ați vrut să vi le arătăm. Vă vom trimite însă o invitație la botez, așa că veniți cu cadouri”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase