Un ginere din Botoșani a aflat în ziua nunții că are Covid, dar petrecerea nu a fost anulată. Cum s-a desfășurat dansul mirilor

Un ginere din Botoșani a aflat în ziua nunții că are Covid, dar petrecerea nu a fost anulată. Cum s-a desfășurat dansul mirilor
Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ
Publicat: 21/10/2021, 18:52
Actualizat: 21/10/2021, 18:59

Doi miri din Botoșani au trăit un coșmar, weekend-ul trecut, chiar în ziua nunții. Bărbatul a aflat, sâmbătă, că are Covid, iar ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar. Totuși, nunta a continuat… dar fără ginere.

Testul PCR al bărbatului a ieşit pozitiv, astfel că cei de la sală nu i-au dat voie să participe la propria petrecere de nuntă, potrivit publicației Monitorul de Botoșani.

Cei doi, stabiliți în Iași, au ales un local din Botoșani pentru că sunt născuți din acest oraș. Și, pentru că nu erau vaccinați, cei doi au ales să se testeze chiar cu o zi înainte de nuntă, mai ales pentru că testul nu putea fi mai vechi de 72 de ore.

Mama mirelui a leșinat la coafor, când a aflat vestea

Toate detaliile nunţii au fost pregătite în amănunt, mulţi invitaţi au venit chiar din Iaşi, dar şi din alte judeţe ale ţării, însă toți au primit vestea şocantă, inclusiv mama mirelui, care a leșinat la coafor.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator, să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu, i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor.

Astfel, cei doi miri au avut de ales între a anula nunta sau a merge mai departe. Ceea ce s-a și întâmplat. Puşi în faţa faptului împlinit, decât să anuleze nunta, cu tot ce însemna asta (invitaţi care deja erau pregătiţi să vină, sala, muzica și mâncarea plătite, aceştia au ales să continue nunta fără mire.

Dansul mirilor… cu tatăl miresei

Dansul mirilor a avut loc între mireasă şi tatăl ei, care a trebuit astfel să îi țină locul ginerelui, în aplauzele invitaţilor.

A doua zi, mirele a fost sunat de către reprezentanţii Direcției de Sănătate Publică (DSP), acesta fiind luat în evidenţă şi întrebat în legătură cu locaţia în care va sta în izolare.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat șefa DSP Botoşani, medicul Monica Adăscăliţei.

Vă recomandăm și:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase