Un indian venit la muncă în România a fost dat dispărut de patronul său. Tânărul are 24 de ani

Un indian venit la muncă în România a fost dat dispărut de patronul său. Tânărul are 24 de ani
Un indian venit la muncă în România a fost dat dispărut de patronul său. Tânărul are 24 de ani / Khatai Indraraj - indianul dat dispărut de angajatorul din Sibiu Foto Poliţia Sibiu
Publicat: 05/02/2022, 20:48

Dispariția indianului Khatai Indraraj este catalogată de oamenii legii drept plecare voluntară, deocamdată, în lipsa altor informații. Tânărul de 24 de ani a fost dat dispărut sâmbătă, 5 februarie.

Despre Khatai Indraraj nu se mai știe nimic de joi, 3 februarie, scrie Adevărul.ro.

Sâmbătă, șeful său a sesizat dispariția angajatului, spunând că a fost văzut ultima dată în jurul orei 16.00 a zilei de joi.

Khatai Indraraj locuia la Sibiu cu permis de ședere. Potrivit semnalmentelor date publicității de către Poliția Județeană Sibiu, tânărul are 1,55 m înălțime, 55 kg greutate, păr brunet și tenul măsliniu.

În momentul plecării indianul purta un tricou negru cu inscripţiile „NYC” şi numărul „22” de culoare albă, geacă de culoare gri, cu mâneci albe, jeanşi albaştri, pantofi sport albi şi o şapcă neagră.

„Poliţiştii sibieni caută un bărbat de 24 de ani, cetăţean străin, care a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, au menţionat reprezentanţii IPJ Sibiu, precizând că nu se cunosc eventuale semne particulare ale indianului.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult