Un motociclist a fost grav rănit, după impactul cu un autobuz pe un bulevard din Voluntari

Publicat: 21/06/2022, 23:50
Actualizat: 21/06/2022, 23:56

Un motociclist a fost grav rănit, marți seară, după impactul cu un autobuz aparținând Societății de Transport Voluntari (STV). De altfel, accidentul a avut loc pe bulevardul Eroilor din orașul ilfovean.

Intersecția în care s-a produs evenimentul rutier este una semaforizată, iar o anchetă a polițiștilor rutieri va stabili cine nu a respectat culoare roșie.

FOTO: ISU-BIF

O motociclistă de 35 de ani a murit pe loc, joi, într-un accident grav în Pipera

O femeie de 35 de ani a murit pe loc, joi seara, după ce a pierdut controlul motocicletei sale. Aceasta se afla pe o motocicletă, iar prietenul său pe o altă motocicletă. Tânăra a pierdut controlul și a picat pe o denivelare a Pasajului Pipera.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Voluntari, iar din primele verificări au constatat faptul că motociclistul, o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, s-ar fi dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, accidentându-se la contactul cu partea carosabilă.

Echipajul medical sosit la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, a declarat decesul acesteia.

FOTO: ISU-BIF

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase