VIDEO | O motociclistă de 35 de ani a murit pe loc într-un accident grav în Pipera

Publicat: 17/06/2022, 07:56

O tânără de 35 de ani a murit, joi seara, după ce a pierdut controlul motocicletei sale.

Tânăra a pierdut controlul și a picat pe o denivelare a podului Pipera. Femeia a murit pe loc.

Aceasta se afla pe o motocicletă, iar prietenul ei pe altă motocicletă.

Accidentul a avut loc pe Pasajul Pipera din București.

„Astăzi, 16 iunie a.c., în jurul orei 22:24 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe șoseaua Pipera- Tunari.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Voluntari, iar din primele verificări au constatat faptul că motociclistul, o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, s-ar fi dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, accidentându-se la contactul cu partea carosabilă.

Echipajul medical, sosit la fața locului, a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, a declarat decesul acesteia.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Ilfov.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult