Un prezentator de la Meteo, concediat după ce a apărut pe site-urile pentru adulți. Fotografiile au ajuns la șefii și mama sa

Un prezentator de la Meteo, concediat după ce a apărut pe site-urile pentru adulți. Fotografiile au ajuns la șefii și mama sa
foto: Instagram
Publicat: 21/09/2022, 12:28

Erick Adame, meteorologul de dimineață al postului NY1, a fost concediat, după ce a apărut în ipostaze indecente pe site-urile pentru adulți. Imaginile au fost transmise anonim mamei și șefilor săi.

Meteorologul din New York a fost concediat după ce fotografiile nud dintr-un videoclip postat online au fost trimise de un utilizator anonim șefilor și chiar mamei sale, arată documentele judecătorești.

Erick Adame, nominalizat de două ori la premiile Emmy, a fost meteorolog la NY1 timp de 4 ani, după care a dispărut pur și simplu. Acesta a transmis o petiție către judecătorul din Manhattan pentru a-i obliga pe proprietarii forumului de internet – Unit 4 Media, Ltd – să identifice persoanele care au sustras materialele indecente și i-au distrus cariera.

Site-ul în sine nu este specificat în dosar. Un site denumit LPSG.com, îi sfătuiește pe utilizatori: „Când cumperi un abonament LPSG va apărea în contul bancar ca Unit 4 Media”.

„Am avut un comportament compulsiv”

LPSG, „Large Penis Support Group”, reprezintă „cea mai minunată comunitate pentru adulții deschiși la minte”, potrivit descrierii de pe internet.

Adame a vorbit pe Instagram despre situația sa și a spus că adevărul va ieși la iveală.

„Chiar dacă am fost o persoană publică la o televiziune din prima ligă, cu milioane de telespectatori, cinci zile pe săptămână, timp de zece ani și jumătate, am apărut în secret pe un site pentru adulți”, a declarat Adame.

„Pe acest site, am avut un comportament compulsiv, fiind acasă, m-am expus în fața altor bărbați, pe webcam. A fost totul de acord comun. Nu am fost plătit și a fost absurd să cred că totul este privat. Dar angajatorul meu a aflat și m-a concediat”.

Utilizatorul răuvoitor, care a acționat cu mai multe conturi, a trimis fotografiile cu Adame către angajatorul și mama sa, „cu intenția de a-l hărțui, provoca sau alarma”, cu „interferențe torționare” asupra muncii sale. Adame a fost concediat de angajatorul său, scrie Daily Beast.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase