Un primar a murit după ce a fost bătut de un viceprimar și un consilier local. Poliția a deschis o anchetă

Un primar a murit după ce a fost bătut de un viceprimar și un consilier local. Poliția a deschis o anchetă
Un primar a murit după ce a fost bătut de un viceprimar și un consilier local. Poliția a deschis o anchetă / Foto ilustrativ: Pixabay
Publicat: 01/04/2022, 14:04

Primarul din comuna Jibert, județul Brașov s-a certat în urmă cu câteva zile cu viceprimarul și un consilier local. În urma scandalului s-a ajuns la bătaie și edilul a fost internat de urgență la spital, unde a murit după câteva zile. Poliția a deschis o anchetă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Primarul din comuna brașoveană Jibert a decedat, în urma unei bătăi soră cu moartea, aplicate de viceprimar și un consilier local din comuna pe care a condus-o până în urmă cu câteva zile, scrie Adevărul.ro.

Potrivit unor surse din anchetă, edilul a murit la spital, după câteva zile de la bătaia încasată, care l-a lăsat cu câteva coaste rupte.

Iancu Boeriu a ajuns de urgență la Spitalul Județean brașov, unde a murit după câteva zile.

Cei trei edili au petrecut la ferma unuia dintre ei și au băut peste măsură, după care au mers acasă la consilierul local, unde s-au luat la ceartă și la bătaie.

Edilul Iancu Boeriu a suferit leziuni foarte grave, care ar fi dus la deces.

Poliția a deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Iancu Boeriu s-a născut la 16 aprilie 1957, la Rupea. Acesta urma să își sărbătorească ziua de naștere și avea doi băieți, iar de curând devenis și bunic. Familia și apropiații îndurerați îl vor conduce acum pe ultimul drum.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase