Un profesor din Vaslui are nevoie urgent de o operație în valoare de 50.000 de euro. Apelul disperat al dascălului: „Am nevoie de ajutor, altfel mor!”

Un profesor din Vaslui are nevoie urgent de o operație în valoare de 50.000 de euro. Apelul disperat al dascălului: „Am nevoie de ajutor, altfel mor!”
Sursa foto: vremeanoua.ro
Publicat: 21/09/2022, 18:41

Un profesor de matematică din Vaslui are nevoie urgent de o operație care costă 50.000 de euro, într-o clinică din Italia. Bogdan Constantin Spuză a lansat un apel pentru intervenția chirurgicală care i-ar putea salva viața, după ce a fost victima unor erori medicale succesive petrecute în urmă cu 17 ani.

Prin strigătul disperat de ajutor, profesorului vasluian, în vârstă de doar 32 de ani, speră ca povestea sa să ajungă la cei care au posibilitatea de a-l sprijini financiar pentru operația urgentă de care are nevoie.

„Mă numesc Spuză Bogdan Constantin, am 32 de ani, sunt căsătorit și am doi copii, de 3 și 5 ani. Sunt profesor de matematică la Școala Gimnazială ‘Constantin Parfene’ și la Școala Gimnazială Nr.1 Bălteni, jud Vaslui. În ianuarie 2005 am fost operat de peritonită, iar dintr-o eroare medicală, în februarie 2005 am fost operat de ocluzie intestinală, operație urmată de o altă eroare medicală, moment în care au început problemele actuale. În martie 2005 am fost transferat la Iași, (primind și o lumânare și un chibrit de la cei din Spitalul Vaslui), unde am fost operat de tromboflebită, extragandu-se foarte multe cheaguri de sânge din vena ilio-femurală a piciorului stâng.

Pentru o perioadă a fost totul bine și frumos, dar apoi au început să apară complicațiile, să se înfunde 100% vena principală de la picior, urmând ca sângele să circule pe alte vene, suprasolicitâdu-le, făcându-le să se dilate foarte tare, formându-se circuite sălbatice care provoacă uneori dureri insuportabile, și în orice moment se poate desprinde un cheag de sânge și să se deplaseze către plămâni, inimă, creier, punându-mi viața în pericol.

Am nevoie de ajutor, altfel mor! După nenumărate controale pe la „cele mai bune” clinici și spitale și la “cei mai buni” doctori din România (București, Târgu Mureș, Cluj, Iași…) și după ce majoritatea au dat din umeri și mi-au zis că am o bombă acolo și să mă bucur că sunt în viață, la ultimul control în țară, de la domnul doctor Popa am primit replica: ‘Bogdane, eu dacă aș avea problemele tale, nu aș avea unde să le rezolv în țară!’ și mi-a recomandat o clinică din Italia.

Am mers la control la acea clinică la începutul lunii septembrie și, spre bucuria mea, se poate interveni, cu cât mai repede cu atât mai bine. Pentru că dacă mai trece timpul, riscurile sunt foarte mari, de la amputarea piciorului (în cel mai bun caz, dar care nu este neapărat o soluție pentru că venele dilatate au plecat spre celălalt picior și se îndreaptă spre organe) și până la cele mai grave riscuri la care încă nu vreau să mă gândesc… Se poate interveni, dar costurile sunt in jurul sumei de 50 de mii de euro.

Cine mă poate ajuta o poate face în conturile următoare:

  • TITULAR CONTURI SPUZA BOGDAN CONSTANTIN
  • RO45BTRLRONCRT00C7770602 RON
  • RO57BTRLEURCRT00C7770601 EURO
  • RO97BTRLUSDCRT00C7770601 DOLAR
  • TITULAR CONT SPUZA GABRIELA LAURA
  • RO44BRDE380SV46154013800 RON
  • LT823250061177822351 REVOLUT BIC REVOLT21 str V. Alecsandri 138.

Mulțumesc anticipat celor care sunt dispuși să mă ajute, cât și celor care dau mai departe acest mesaj!”, a transmis Bogdan Constantin Spuză, potrivit vremeanoua.ro.

Bianca Iliescu
Bianca Iliescu a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), București, și a absolvit școala de televiziune "Academia Studiourile Buftea", secția Editorial, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase