Un român a dispărut în Italia, în zona Calabria. Este vorba de un tânăr din Neamț, care plecase la muncă

Un român a dispărut în Italia, în zona Calabria. Este vorba de un tânăr din Neamț, care plecase la muncă
Emanuel Băluță / FOTO - Facebook
Publicat: 02/02/2023, 21:59
Actualizat: 02/02/2023, 22:03

Un tânăr din Neamţ, care plecase la muncă în Italia, a dispărut în zona Calabria. O femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Pipirig (județul Neamț) a sesizat Secţia de Poliţie Rurală din Târgu Neamţ cu privire la faptul că fiul său – Emanuel Băluţă – în vârstă de 19 de ani, nu mai e de găsit, din data de 18 ianuarie,.

Băiatul plecase să muncească în Italia, în data de 9 august 2021, și au ținut legătura până în luna decembrie a anului trecut, după care nu a mai putut fi contactat telefonic sau prin alte mijloace.

La o ultimă convorbire cu familia, tânărul se afla în gara Calabria, de unde urma să ia un tren spre Milano, scrie Adevărul.

Semnalmentele tânărului din Neamț, dispărut în Italia:

  • înălţime – 1.80 m;
  • păr şaten, tuns scurt;
  • ochi căprui;
  • fără semne particulare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac tip camuflaj, pantaloni tip jeans de culoare neagră, fiind încălţat cu pantofi sport de culoare neagră şi având asupra sa un rucsac de aceeași culoare.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea tânărului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase