Un român stabilit în Italia a fost găsit în casă cu o rană la gât, provocată de un flex. Polițiștii cred că s-a sinucis, dar nu exclud nici varianta crimei

Un român stabilit în Italia a fost găsit în casă cu o rană la gât, provocată de un flex. Polițiștii cred că s-a sinucis, dar nu exclud nici varianta crimei
FOTO - Caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 29/11/2022, 20:11
Actualizat: 29/11/2022, 20:13

Un român stabilit în Italia, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort de o vecină, în locuința lui din localitatea Velletri. Bărbatul avea o rană adâncă în zona gâtului.

Femeia a făcut descoperirea în cursul zilei de luni, 28 noiembrie, în jurul orei 13:30, potrivit ziarului Castelli Notizie.

Bărbatul locuia singur la etajul superior al clădirii, iar la etajul inferior locuia fratele său cu familia.

Inițial, anchetatorii au crezut că ar fi vorba de o crimă, ipoteză pe care nu au exclus-o complet, dar potrivit ultimelor informații făcute publice, românul ar fi recurs la un gest extrem și a decis să-și pună capăt zilelor folosind un flex pentru a-și provoca o rană adâncă la gât.

De altfel, vecina sa a auzit zgomote ciudate provenind din casa bărbatului și astfel a decis să verifice ce se întâmplă, găsindu-l fără viață, într-o baltă de sânge, cu flexul lângă corpul său.

Familia și vecinii românului sunt în stare de șoc, spunând despre el că era un muncitor foarte bun și corect, potrivit sursei citate.

Procurorul de la Parchetul din Velletri, care a mers imediat la fața locului, a început o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs evenimentul.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase