Un șofer a scos pistolul în plină stradă. Bărbatul era nervos că a fost claxonat: ”Poliția a spus că nu are ce să îi facă”

Un șofer a scos pistolul în plină stradă. Bărbatul era nervos că a fost claxonat: ”Poliția a spus că nu are ce să îi facă”
Publicat: 28/07/2021, 09:48
Actualizat: 28/07/2021, 09:50

Un șofer din Sibiu a fost amenințat cu un pistol de un alt participant la trafic, după ce l-a claxonat pentru că nu și-a păstrat banda de circulație. Speriat, bărbatul a sunat la poliție, însă i s-a spus că nu se poate face nimic.

Întâmplarea a avut loc ieri, 27 iulie, în jurul 14.30. Atunci, un şofer s-a dat jos din mașină, a scos pistolul și l-a îndreptat către altul, să-l înveţe minte că l-a claxonat.

Pentru că ce s-a întâmplat l-a speriat, bărbatul a sunat la 112 și a povestit totul, însă polițiștii i-au spus că nu au ce să îi facă și că trebuie să meargă să depună o plângere în scris.

„Le-am spus să trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate”

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și- a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris.

M-am dus după el, le-am spus să trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate.

Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe Strada Faurului, la numărul 1”, a declarat bărbatul amenințat în trafic, pentru publicația locală Turnul Sfatului.