Un startup românesc a învins în ziua lansării un gigant din domeniul videoconferințelor

Un startup românesc a învins în ziua lansării un gigant din domeniul videoconferințelor
Un startup românesc a învins în ziua lansării un gigant din domeniul videoconferințelor
Publicat: 29/07/2021, 13:45

Sessions, o aplicație nouă de comunicare și colaborare dezvoltată în România a obținut premiul „Product of the Day”, învingând detașat jucătorul principal de pe piață, pe celebra platformă Product Hunt.

Totodată, Sessions a câștigat și premiul „Product of the Week” la finalul săptămânii.

Aceasta este o surpriză răsunătoare reușită de Sessions pe Product Hunt, cea mai populară platformă globală de product launching & discovery.

Sessions, produsul lansat de startup-ul românesc FlowOS, a fost votat ,,Product of the Day”, depăşind cu un număr aproape dublu de voturi unul din cei mai mari jucători de videoconferinţe din lume, care au lansat un produs concurent în aceeaşi zi. Sessions, în cele din urmă a câştigat şi premiul de ,,Product of the Week”.

Puteţi vizualiza cursa Sessions împotriva platformelor concurente pentru ,,Product of the Day” accesând linkul: https://pw2.akkio.com/?d=2021-07-21

Sessions, în continuă creștere

Sessions nu este doar o altă aplicaţie de videoconferinţe. Sessions este o platformă de comunicare şi colaborare, proiectată, în primul rând, pentru întâlniri mai eficiente, aducând toate funcţionalităţile necesare într-un singur loc.

Cu peste 3.500 de utilizatori la nivel global, număr aflat în continuă creştere, Sessions rescrie felul în care se desfăşoară întâlnirile hibride. Platforma cumulează pentru prima oară într-un singur ecosistem, toate procesele unei întâlniri: de la planificare, structurare, desfăşurare şi follow-up.

Unul dintre ingredientele cheie ale platformei este că utilizatorii au posibilitatea de a structura în prealabil întâlnirile în jurul unei agende clare. În agendă utilizatorii vor aloca instrumente specializate dintr-o gamă largă de opţiuni, pentru eficienţă şi productivitate maximă.

Spre exemplu, în timpul unei conferinţe video live prin Sessions, utilizatorii pot accesa documente Google, pot colabora instantaneu prin Miro sau pot accesa My Notes (notiţe luate în timpul unei sesiuni şi trimise automat prin e-mail), fără a fi nevoie să lucreze cu mai multe aplicaţii în acelaşi timp. Sessions îmbunătăţeşte exponenţial comunicarea şi colaborarea din timpul întâlnirilor – iar scalabilitatea sa permite integrări viitoare inclusiv cu: Spotify, Figma sau Notion.

Feedback-ul extrem de pozitiv din partea comunităţii de utilizatori ai Sessions este, de asemenea, o dovadă clară a viabilităţii soluţiei revoluţionare propuse. Spre exemplu, designeri UI / UX laudă uşurinţa de configurare şi desfăşurare a unui webinar, în timp ce manageri de produse digitale subliniază cum agenda live ajută la evitarea pierderii inutile de timp, crescând eficienţa la nivel de companie în doar câteva zile de la implementare.

„Geneza Sessions a început cu o şedinţă de board pe care a trebuit să o organizez online în martie anul trecut. Asta m-a făcut să realizez că nu există niciun instrument care să ne ajute să gestionăm eficient întregul proces al întâlnirilor complexe: de la planificare, structurare, desfăşurare şi followup. Avem aplicaţii pentru videoconferinţe, calendare, documente în cloud, whiteboards şi aşa mai departe, dar nu avem un singur instrument care să integreze coerent aceste funcţionalităţi în scopul lor final: întâlnirea în sine.

Ideea unui instrument all-in-one părea, aşadar, foarte practică, şi cât se poate de necesară. Am reunit o echipă fantastică, am dezvoltat un prototip inovativ, am primit o mulţime de reacţii pozitive şi am început să construim Sessions pas cu pas. Astăzi, cu ajutorul utilizatorilor noştri beta, am perfecţionat produsul pentru a deveni o soluţie completă de instrumente pentru a deservi orice fel de interacţiuni online. Toţi profesioniştii îşi pot planifica şi concepe sesiunile în jurul unei agende clare cu instrumente şi resurse dedicate pentru fiecare moment al întâlnirilor. In acest fel, utilizatorul Sessions recâştigă controlul asupra şedinţelor. Fără întreruperi, fluxuri neproductive sau documente lipsă şi, cel mai important, fără să mai piardă mult timp şi energie.

Victoria Sessions pe platforma Product Hunt, este o confirmare la nivel global a produsului nostru, voturile fiind primite de la profesionişti din diverse domenii de activitate. În acelaşi timp, am demonstrat că în România se pot dezvolta produse mass-market relevante nu doar pe plan local, cât şi pentru utilizatori din ţări precum Statele Unite, Australia sau Africa de Sud”, spune Radu Negulescu, fondator şi CEO al FlowOS.

Sessions este acum disponibil – în mod gratuit accesând site-ul oficial: https://sessions.us/

Pentru mai multe informaţii despre aplicaţie sau despre dezvoltatorii ei, le puteţi scrie oricând la adresa: [email protected]

Despre Sessions

Sessions este un produs tehnologic nou, lansat în 2021 de FlowOS, startup-ul românesc care îşi propune să construiască primul ecosistem de cooperare din lume. Acest ecosistem este bazat pe un model conceptual propriu, cu scalabilitate nesfârşită într-un mediu digital 100% personalizabil. FlowOS a fost fondat în 2020 de Radu Negulescu şi Radu Tintescu şi este susţinut de Trencadis, o companie de tehnologie Deloitte Fast 50 fondată în România.

Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
Horoscop 27 septembrie. Viața acestei zodii se va schimba radical de azi
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
Procedura cosmetică comună care a desfigurat-o permanent pe Linda Evangelista. Cum arată acum fostul model
Anda Călin, reacție dură la adresa Oliviei Steer! Iubita lui Liviu Vârciu a pus-o la...
Nu a fost chemat la nuntă de Simona Halep, dar o sfătuiește să facă repede...
Horoscop pentru luni! Se anunţă schimbări importante pentru multe dintre zodii
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Închisoarea din Kabul, păzită de deținuți. Mărturia unui fost pușcăriaș: „Mi-au intrat în casă, mi-au...
Horoscop 27 septembrie. Viața acestei zodii se va schimba radical de azi
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea. E un...
De ce femeile au mai mulţi anticorpi după covid-19 decât bărbaţii. Dr. Adrian Marinescu explică
Un NOR TOXIC va acoperi ROMÂNIA
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
România trece la ORA DE IARNĂ! Vom dormi mai mult. Cum trebuie să ne potrivim...
DENISE RIFAI a rămas fără cuvinte! Ce i-a spus Dacian Cioloș în timpul emisiunii: Recunosc
Imagini ȘOCANTE cu vedete desfigurate de operații estetice. Nici părinții lor nu le mai recunosc....
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...