Un tânăr român a ucis tatăl unei fetițe de numai șase ani, după ce s-a urcat la volan sub influența DROGURILOR și a alcoolului. Tragedia s-a petrecut în Italia

Un tânăr român a ucis tatăl unei fetițe de numai șase ani, după ce s-a urcat la volan sub influența DROGURILOR și a alcoolului. Tragedia s-a petrecut în Italia
Foto: Captura Video
Publicat: 03/02/2023, 17:21
Actualizat: 05/02/2023, 10:29

Tragedie cumplită petrecută în Italia! Un tânăr român în vârstă de 24 de ani a ucis tatăl unei fetițe de numai șase ani, după ce s-a urcat la volan sub influența drogurilor și a alcoolului.

Italianul de 36 de ani a decedat pe loc, în urmă cu aproape o săptămână, după ce în maşina pe care o conducea a intrat o Alfa Romeo condusă românul care a fugit apoi de la locul cumplitului accident. Italianul, care era tăticul unei fetițe de numai șase ani, nu a avut nicio șansă. Tragedia s-a produs sâmbătă seară, de-a lungul drumului de stat Valnerina, în orașul italian Terni, regiunea Umbria.

Tânărul româna a fost prins de carabinieri câteva ore mai târziu. Acesta avea permisul suspendat, ba mai mult decât aât, se urcase la volan băut și drogat (și cu permisul suspendat!), scrie Il Messagerro.

Potrivit anchetatorilor, după impact, acul vitezometrului din Alfa era oprit la 120 km/oră. Șoferul român încă este internat în urma rănilor suferite după accident, dar este supravegheat permanent de poliție, iar după ce se va face bine acesta va ajunge direct la închisoare.

Marți, judecătorul a validat mandatul de arestare care îl va trimite pe Flavius la închisoare.

Italianul de 36 de ani, tatăl unei fetițe de doar 6 anișori, va fi condus astăzi pe ultimul său drum. Va fi alături de el întreaga comunitate din Ferentillo. Un tânăr muncitor, care avea mereu zâmbetul pe buze și o vorbă bună pentru fiecare, scrie Observator.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase