Vedete care au ucis în viața reală… accidental, cu premeditare sau în legitimă apărare. Actorul Alec Baldwin, cea mai recentă intrare în această categorie

Vedete care au ucis în viața reală... accidental, cu premeditare sau în legitimă apărare. Actorul Alec Baldwin, cea mai recentă intrare în această categorie
Actorul Alec Baldwin (FOTO: Profimedia)
Publicat: 23/10/2021, 16:36
Actualizat: 25/10/2021, 11:58

Alec Baldwin este cel mai recent nume, care a intrat în rândul vedetelor ce au ucis accidental sau al tragediilor petrecute la Hollywood. El a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico, a ucis accidental o persoană, pe directorul de imagine Halyna Hutchins, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Incidentul a avut loc joi, pe platourile westernului „Rust”, un lungmetraj independent care se filma la Bonanza Creek Ranch, o locație de producție populară situată la sud de Santa Fe.

Dar acesta este cel mai recent caz dintr-o listă de astfel de drame, omucideri voluntare sau involuntare care au avut ca autori staruri din lumea muzicii, televiziunii sau filmului.

Un incident similar a fost provocat și de actorul de Michael Massee, în 1993, în timp ce filma pentru lungmetrajul „The Crow/Corbul”.

Massee l-a ucis pe Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, după ce pistolul pe care trebuia să îl folosească pentru scenă era, de fapt, un revolver încărcat cu adevărat. 12 ani mai târziu, Michael Massee declara că încă are coșmaruri. El a murit în 2016 din cauza unui cancer.

Acum, familia lui Lee a publicat o declarație după moartea lui Hutchins, directoarea de imagine împușcată accidental de actorul Alec Baldwin.

„Ne gândim la familia Halynei Hutchins și a lui Joel Souza și la toți cei implicați în incidentul de pe platoul de filmare al «Rust». Nimeni nu ar trebui să fie ucis vreodată de o armă pe un platou de filmare. Punct”, este mesajul emoționant al familiei lui Brandon Lee.

Însă, cele mai multe staruri care au ucis în viața reală nu au făcut-o cu intenție, scrie ApropoTV.ro, care a oferit și câteva exemple.

Bertrand Cantat

În 2013, solistul trupei „Noir Désir”, Bertrand Cantat, s-a certat cu partenera de viață, actrița franceză Marie Trintignant, pe care a lovit-o, iar aceasta s-a lovit la cap și a murit. Artistul a fost găsit vinovat și condamnat la 8 ani de închisoare, dar a fost eliberat după 4 ani.

Brandy

În anul 2006, cântăreața Brandy a provocat un accident rutier, în urma căruia o femeie în vârstă de 38 de ani, care era și mamă, a murit. Artista nu a fost judecată, pentru că a negociat cu familia pentru a evita închisoarea.

Snoop Dog

La vârsta de 24 de ani, rapper-ul Snoop Dog a fost suspectat că l-a ucis pe șeful unei bande, într-o reglare de conturi. El a fost achitat, deoarece instanța a stabilit că se afla în legitimă apărare.

Caitlyn Jenner

În 2015, vedeta de reality-show Caitlyn Jenner a fost implicată într-un accident rutier în care Kim Howe, o femeie de 70 de ani, și-a pierdut viața. Nu a fost niciodată pusă sub acuzare.

Tupac Shakur

În 1993, celebrul rapper a fost acuzat de împușcarea a doi polițiști, rănindu-l pe unul dintre ei. Din lipsă de probe, a fost achitat.

Matthew Broderick

Actorul american Matthew Broderick, soțul lui Sarah Jessica Parker, a  lovit cu mașina două femei, care au murit pe loc, în Irlanda de Nord. Rănit în accident, el a fost pus sub acuzare pentru omucidere involuntară, dar, în cele din urmă, a primit doar o amendă de 175 de lire sterline.

Regizorul John Landis

Acuzat de omucidere involuntară după moartea actorului Vic Morrow și a doi copii în timpul filmărilor pentru „Zona crepusculară/ Twillight Zone”, regizorul John Landis a fost achitat. Totuși, el a plătit daune de câte 2 milioane de dolari familiilor copiilor.

Christian Brando

Actorul Christian Brando, fiul lui Marlon Brando, a fost condamnat pentru uciderea lui Dag Drollet, iubitul surorii sale vitrege. Condamnat la 10 ani de închisoare, el a fost în cele din urmă eliberat după cinci ani. După eliberare, sora sa vitregă s-a sinucis.

Suge Knight

Producătorul american de rap Suge Knight, fondatorul casei de discuri Death Row Records, la care s-au lansat Dr. Dre și Snoop Dogg, a fost pus sub acuzare după ce l-a călcat intenționat pe Terry Carter, în 2015. În 2018, el a fost condamnat la 28 de ani de închisoare.

Keith Moon

În anul 1970, toboșarul The Who, Keith Moon, și-a ucis accidental prietenul și garda de corp, pe Neil Boland, lovindu-l cu mașina. Era întuneric, tocmai ieșise dintr-un bar și nu și-a văzut prietenul pe șosea. Acuzat de conducere fără permis și sub influența substanțelor interzise, Keith Moon a pledat vinovat. A fost bântuit de accident până la moartea sa, în 1978.

John Huston

Regizorul John Huston, care are 10 nominalizări la Oscar, a fost implicat într-un accident de circulație, în 1933, în care a lovit și ucis un pieton. nu a fost urmărit penal.

Oliver Stone

Regizorul Oliver Stone a ucis mulți oameni, fără să pus sub acuzare. A fost chiar lăudat… pentru că era soldat și luptase în războiul din Vietnam.

Phil Spector

În 2003, Lara Clarkson a fost găsită moartă, cu un glonț în cap, în casa producătorului muzical. Acuzat de crimă, el a explicat că aceasta s-a sinucis. Pus sub acuzare pentru crimă, Phil Spector a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Phil Spector a murit anul acesta, pe 16 ianuarie.

Salman Khan

În 2002, vedeta de la Bollywood Salman Khan a intrat cu mașina într-o brutărie, ucigând o persoană și rănind alte trei. În 2015, actorul indian a scăpat de acuzații.

Sid Vicious

Basistul trupei „Sex Pistols”, Sid Vicious, a fost acuzat de uciderea iubitei sale. Aceasta a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, în 1978. Muzicianul, care a susținut că aceasta a căzut pe un cuțit, nu a putut niciodată să-și demonstreze inocența. Patru luni mai târziu, Sid murea din cauza unei supradoze de droguri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Reacția lui Teo Trandafir când a auzit mărturiile surorii Mirelei Biftoi, femeia al cărei cadavru...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
Gina Pistol, schimbare în carieră. Vedeta TV a pregătit totul în mare secret
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult