VIDEO | Accident grav în Argeș. Trei oameni au ajuns la spital, după ce un șofer a virat fără să se asigure. Mașinile s-au făcut praf

VIDEO | Accident grav în Argeș. Trei oameni au ajuns la spital, după ce un șofer a virat fără să se asigure. Mașinile s-au făcut praf
Sursa: Marian Jinga / Gândul
Publicat: 31/01/2022, 10:14
Actualizat: 31/01/2022, 10:16

Trei oameni au ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin de alta. Vinovat este chiar cel care conducea mașina în care se aflau pentru că a virat în fața celuilalt fără să se asigure.

Accidentul a avut loc pe drumul național dintre Pitești și Brașov, în localitatea Mărăcineni, din judetul Argeș.

Șoferul unei mașini a virat fără să se asigure și a intrat în fața alte mașini care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât mașina lovită a fost pur și simplu aruncată aproape 10 metri.

În ea se aflau trei persoane care au rămas încarcerate. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-i scoate din mașină.

„Toate cele trei persoane au ajuns la spital cu multiple răni și traumatisme”, a spus Ionel Berbecaru, reprezentant ISU Argeș.

„În acest caz polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Din cauza accidentului traficul a fost complet blocat aproximativ o oră și jumătate”, a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș.