VIDEO | Bătrână atacată cu cruzime, de un tâlhar, în fața blocului, în Capitală. Agresorul a lăsat-o inconștientă pe caldarâm

Publicat: 01/08/2022, 18:04

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a ajuns la spital după ce a fost tâlhărită, în București, în timp ce tocmai se pregătea să intre în scara blocului în care locuiește. Agresorul, un tânăr de aproximativ 20 de ani, a bruscat-o în timp ce încerca să-i smulgă geanta de pe umăr, moment în care victima s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt.

Polițiștii bucureșteni caută un tânăr care, luni, în jurul orei prânzului, în Sectorul 1 a tâhărit o femeie care a ajuns în stare gravă la spital.

Incidentul, care s-a produs la orele prânzulu, a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum femeia se deplasează cu greutate și încearcă să intre în scară. la un moment dat, pe lângă ea, trece un băiat cu o sacoșă în mână. Inițial, acesta trece mai departe, însă, câteva secunde mai târziu, se decide să o jefuiască.

Victima a suferit răni la cap

În timp ce îi trăgea de bareta genții, victima a opus rezistență. A urmat o scurtă luptă în urma căreia aceasta a căzut și a rămas nemișcată pe trotuar.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gândul, că aceasta este surdo-mută și nici măcar nu a putut să strige după ajutor.

Potrivit imaginilor surprinse de camera de luat vederi, polițiștii caută agresorul femeii. Tânărul are în jur de 1,75 cm, cu un fizic slab și părul brunet.Băiatul era îmbrăcat în negru, purta pantofi sport de culoare roșie, iar pe cap avea o șapcă neagră.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase