VIDEO – Concurs de băut bere între militarii NATO de la Cincu. Cine a câștigat

Publicat: 08/08/2022, 13:58
Actualizat: 08/08/2022, 14:02

Mai mulți militari români și francezi de la Baza Cincu au renunțat la inhibiții și s-au distrat pe cinste. Au făcut baie în piscină, plajă și au participat la un concurs de băut bere. 

Pe lângă militarii de la Cincu, alte sute de români s-au bucurat de o zi liberă și s-au distrat într-un parc acvatic din Făgăraş.

Militarii francezi din baza militară au dat curs provocării lansate de colegii români și s-au întrecut la băut bere în parcul acvatic.

Concursul nu a putut porni fără intonarea imnurilor naţionale. După o confruntare acerbă, francezii au fost declarați câștigători, notează Antena 3.

Pe lângă militarii NATO, alți mii de români s-au distrat pe cinste în piscinele complexului Atlatic. Petrecerile cu spumă au fost atracția pentru cei mici, dar și pentru adulți. Iar muzica live susținută de mai mulți artiști cunoscuți a atras ca un magnet fanii.

În jur de 5.000 de oameni au petrecut în parcul acvatic din Făgăraș.

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase