VIDEO | Dan Badea, la momentul adevărului, în podcast-ul „Funny & Simplu” al lui Mihai Morar: „Despre ce n-ai glumi niciodată?”

Publicat: 10/08/2022, 11:47

Dan Badea, cunoscut pentru numerele sale de stand-up comedy, a fost invitatul lui Mihai Morar în cadrul podcastul său intitulat „Funny & Simplu”.

Dan Badea a vorbit despre subiectele sensibile pentru români, de care se ferește, atunci când face glume pe scenă. Religia ocupă un loc important în această „ecuație”.

„Religia e un subiect foarte sensibil, pentru oameni .

Suculent dacă vrei devii viral.

Pentru fiecare om, Dumnezeu înseamnă altceva și n- glumi cu treaba asta. Știu aveam la un moment dat o gluma, mi s-a părut funny, eu cred, în sinea mea, Dumnezeu e mare amator de umor, îi place glumească, altfel, nu, mai ștergea de pe aici, ce se întâmplă, tot felul de chestii. Știu era o glumă haioasă, de ce au bisericile paratrăsnet, de ce e frica, adică

Și am văzut e un subiect sensibil, poți faci un calcul, e foarte popular, care sunt subiectele cele mai interesante pentru romani, religie, motorina, politica, Basarabia, Ucraina… Niciodată n-am făcut asta.

Este imposibil nu vorbești despre invazia Rusiei în Ucraina, dar nu mi-am propus niciodată în show-urile mele fac cumva văd ce mai e la modă acum.”, a spus Dan Badea, la podcast-ul lui Mihai Morar.

Vezi aici podcast-ul integral:

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase