Dan Badea, la podcastul lui Mihai Morar, „Funny & Simplu”: Mie nu îmi place roast-ul

Publicat: 05/08/2022, 13:19

Dan Badea, cunoscut pentru numerele sale de stand-up comedy, a fost invitatul lui Mihai Morar în cadrul podcastul său intitulat „Funny & Simplu”.

Printre altele, el a vorbit și despre opiniile sale referitoare la numerele de roast.

În mod surprinzător, Dan Badea spune că nu este un mare fan al genului.

„Mie nu îmi place roast-ul, îți spun sincer, nu-mi place absolut deloc. Noi am pornit roastul cumva în țara asta. Nu l-am inventat, dar am zis «hai, mă, să facem». Dacă țineți minte bine, primul roast a fost al lui Dorian (Dorian Popa, n. red.), care a avut curaj.

Roast-ul lui Velea e făcut de cei de la Comics. Noi în același timp făceam roast-ul lui Bendeac. În același timp, la un kilometru distanță, dacă își vine să crezi. În același timp se făcea roast-ul lui Velea și la un kilometru distanță, roast-ul lui Bendeac. A fost ceva incredibil”, a povestit Dan Badea.

Dan Badea: Pentru roast ai nevoie să fii un pic răutăcios

El mai spune că atunci când un actor decide să facă roast, este important să știe exact ceea ce face.

„Eu nu sunt răutăcios. Aici trebuie să fii un pic răutăcios. O răutate care nu vine neapărat din felul tău de a fi, în principiu vine din inteligență. Nu e o răutate gratuită, nu sunt niște răutăți gratuite. Și cine înțelege treaba asta poate să se bucure de roast la anvergura sa maximă. Cine nu, poate să le vadă ca pe niște răutăți. Și la Justin Bieber, când au făcut roast-urile alea mari din America, au venit unii care au spus «cine ești tu să-i zici lui Justin Bieber toate mizeriile astea?». Deci dacă te bagi, trebuie să te duci mult. Iar când te duci mult, să nu fie umbră de răutate acolo.

Vezi aici podcastul integral: