VIDEO | Doi hoți înarmați cu AK-47 au intrat într-o pizzerie din Italia, plină cu familii și copii: „Putea fi un masacru”

VIDEO | Doi hoți înarmați cu AK-47 au intrat într-o pizzerie din Italia, plină cu familii și copii: „Putea fi un masacru”
VIDEO | Doi hoți înarmați cu AK-47 au intrat într-o pizzerie din Italia, plină cu familii și copii: „Putea fi un masacru” / Foto caracter ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 12/10/2021, 13:18
Actualizat: 12/10/2021, 13:19

Scene dramatice într-o pizzerie din Casavatore, Napoli, unde doi bărbați înarmați au amenințat familiile cu copii, aflate în interiorul localului.

Hoții înarmați cu pistoale-mitralieră Kalașnikov nu au plecat cu mâna goală, scrie presa italiană, citată de observatornews.ro.

Indivizii au furat patru ceasuri, printre care și un Rolex, bani, bijuterii, un colier de aur, de față cu clienții speriați, care încercau să-i apere pe cei mici.

Atacatorii au plecat și cu încasările din seara respectivă, fiind însă filmați de camerele de supraveghere ale restaurantului.

În imagini se vede cum infractorii înarmați și cu cagule pe față au intrat în pizzerie.

Francesco Emilio Borrelli, consilierul regional din Campania, a numit atacul „cu adevărat tulburător”.

În opinia sa, jaful s-ar fi putut transforma într-un adevărat masacru.

Autoritățile sunt alături de patronul restaurantului și victimele acestei agresiuni grave, petrecută chiar în fața copiilor.

„Monștri fără scrupule”

Hoții sunt numiți „monștri fără scrupule”, într-o regiune tot mai dominată de organizațiile criminale, recunoaște oficialul italian.

Potrivit lui Borrelli, infractorii cu sânge rece au îndreptat armele chiar și către copii.

Poliția este chemată să facă lumină în acest „episod foarte grav”, în contextul în care violența în Napoli este scăpată de sub control și riscurile de a deveni victima unor agresiuni sunt tot mai ridicate.

„Toleranță Zero față de acești monștri”, a promis Borrelli.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult