VIDEO | Haos pe „Otopeni”, unde sute de persoane stau la coadă la terminalul Sosiri din cauza formalităților Covid -19

VIDEO | Haos pe „Otopeni”, unde sute de persoane stau la coadă la terminalul Sosiri din cauza formalităților Covid -19
Publicat: 17/12/2021, 16:17
Actualizat: 17/12/2021, 16:23

Răzvan Pascu, consultant în turism, a postat, vineri, pe Facebook imagini din terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă, unde sute de persoane stau la o coadă imensă din cauza formalităților impuse de pandemia de COVID-19.

Potrivit lui Răzvan Pascu, autorităţile ar lua măsuri din birou, „fără a le trece prin filtrul raţiunii”.

„Încerc mereu să rămân cât se poate de echilibrat, să găsesc soluții când alții se plâng și intră în panică, să fiu concentrat doar pe rezultat. Mi-a ieșit până acum.

Însă când văd Statul Român cum își bate joc de cetățeni, nu pot să rezist, nu mă pot abține. Mi se pare abject, profund greșit, să iei o măsură doar din pix într-un birou, fără să treci acea măsură prin filtrul rațiunii.

Oamenii aceștia sunt vaccinați și veniți în țară cu test PCR negativ. În plus, îi pui să stea la coadă minim o ora, dacă nu chiar 2 ore. Medicii de la DSP din aeroport sunt și ei epuizați, s-au săturat și să se certe cu toată lumea, deși ei nu au nicio vină și aplică doar o lege cretină pe care au dat-o unii dintr-un birou”, a scris pe Facebook Răzvan Pascu.

Acesta mai spune că statul ar trebui să facă reguli clare și simple.

„Vrem să trăim decent. Nu îți bate joc de noi, dragă Stat Român”

„Care este logică pentru care Statul Român nu îi lasă pe toți acești oameni să se testeze la sosirea în România? Care?

Dacă te interesează cu adevărat de cetățenii tăi, Guvernule, care este logică în măsurile pe care le iei din pix, într-un birou, fără să te gândești înainte dacă ai și capacitatea să le pui în practică?

Vrem să respectăm toate regulile, nu suntem împotriva regulilor, înțelegem perioada complicată prin care trecem. Dar vrem și să trăim decent. Nu îți bate joc de noi, dragă Stat Român. Dă-ne reguli clare, simple și pe care tu singur să le poți aplică și gestiona!”, a mai scris Răzvan Pascu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase