VIDEO | Horoscop carieră săptămâna 7-13 noiembrie 2022. Care sunt zodiile vor trebui să-și redefinească viața profesională și să ia decizii radicale

Publicat: 05/11/2022, 10:30

Berbec – Acționează cu claritate!

Pus în fața unor schimbări neașteptate în care ești forțat să te repoziționezi, poți deveni destul de direct și imprevizibil sfidând autoritatea unor persoane aflate la conducere. Deoarece pot exista factori de natură emoțională, temeri sau incertitudini ale tale sau preluate din anturajul apropiat care pot crea un mediu confuz, asigură-te că acționezi cu claritate fără influențe exterioare, dacă vrei să-ți atingi obiectivele.

Taur – Repoziționare necesară!

În ciuda stabilității și a perseverenței care te caracterizează, a rolului socio-profesional avut până acum, care a fost unul poate solicitant dar demn de abilitățile și experiența ta, Eclipsă de lună din propriul tău semn vine cu provocări și tentații pe măsură. Nemulțumirea în privința unei situații contractuale poate să escaladeze săptămâna aceasta iar tu vei fi nevoit să te repoziționezi, apărându-ți interesele cu multă fermitate, în ciuda eforturilor nereușite de a ajunge la un acord satisfăcător.

Gemeni – Ai grijă la planul psihic și emoțional!

Nu doar munca și efortul depus sunt importante și semnificative pentru tine săptămâna aceasta cât și satisfacția faptului că-ți împlinești menirea prin ceea ce faci. Dacă această satisfacție lasă de dorit, dacă volumul de muncă este suprasolicitant, dacă nu ești stimulat sau recompensat corespunzător, te poți simți îndemnat să iei atitudine pentru a te elibera de constrângeri. Însă va fi nevoie să evaluezi cu grijă impactul acestei hotărâri asupra vieții tale mai ales pe plan psihic și emoțional.

Rac – Evaluarea unor parteneriate!

Într-o afacere sau un parteneriat de business poți descoperi că efortul, implicarea sau resursele investite nu sunt egale între cei 2 parteneri, fapt care te îndemna să adopți o atitudine tranșantă pentru echilibrarea situației, oricât de dedicată ai fi acelui parteneriat. În același timp chestiuni mai sensibile pot ieși la iveală care te vulnerabilizează făcându-te să te îndoiești de anumite ambiții sau obiective profesionale pe care le aveai.

Leu – Decizii radicale!

Interacțiunea cu un șef sau cu o persoană cu autoritate în instituția unde lucrezi poate să devină extrem de conflictuală și vizibilă grație eclipsei de lună din Taur care îți activează sectorul carierei și al personajului tău social. Dacă această persoană nu reușește să-ți înțeleagă anumite nevoi emoționale, o situație familială sau un proiect domestic important pentru tine, refuzând să-ți acorde susținerea de care ai nevoie, te poți repoziţionă luând o decizie radicală.

Fecioară – Eliberarea de anumite constrângeri!

Poate nu este cazul unei reorientări profesionale însă cu siguranță va fi cazul unei schimbări de abordare sau perspectivă în cazul unei chestiuni de serviciu care pare că a atins un apogeu. Dacă o situație sau un proiect profesional te-a suprasolicitat la maxim sau pare că nu mai poate să înainteze într-un mod care să te avantajeze, impulsionat de eclipsă de lună din taur vei fi tentat să te eliberezi de acele constrângeri într-un mod tranșant și surprinzător.

Balanță – Surprize într-un parteneriat de business!

Stabilitatea unei afaceri, a unui parteneriat de business sau a unui proiect financiar important pentru tine este pusă la îndoială grație eclipsei de lună din Taur întrucât realizezi că acesta nu-ți oferă satisfacția sau împlinirea necesară sau că implicarea și devoțiunea asociatului tău nu sunt egale cu ale tale. În weekend devii mai asumată dar și mai pragmatică în privința unor obiective profesionale.

Scorpion – Redefinirea unor direcții profesionale!

Dacă o anumită situație contractuală sau o colaborare par să te limiteze sau să te constrângă în vreun fel, neoferindu-ți posibilitatea să te exprimi așa cum ți-ai dori, poți fi tentat fie să pui punct acelei colaborări fie să schimbi cu totul termenii. Pe de altă parte, o asociere de business mai atipică pentru tine îți dă târcoale, însă oricât de mult te-ar inspira sau te-ar tenta ceva, poate vrei să transformi un hobby într-o activitate generatoare de venit, asigură-te că ideea este realizabilă și profitabilă.

Săgetător – Organizare și mobilizare!

Nu se prevăd schimbări de profesie săptămână aceasta cât mai degrabă schimbări de abordare vis-a-vis de relațiile cu colegii sau de un proiect de lucru întrucât interacţiunea în mediul profesional este una tensionată și conflictuală. Pot apărea brusc anumite probleme personale sau defecțiuni tehnice care împiedică desfășurarea unor proiecte fapt care va necesita o mobilizare și o disponibilitate mai mare de a le rezolva.

Capricorn – Repoziționare necesară!

Stabilitatea și eficiența unor relații relevante pentru obiectivele și ambițiile tale profesionale sunt testate întrucât Eclipsa de Lună din Capricorn te îndeamnă să te repoziționezi dacă realizezi că valorile nu sunt comune sau că acești oameni nu te susțin în planurile tale, oricât de strânsă ar fi fost legătura respectivă. De asemenea, interacțiunea cu unii colegi poate să nu fie foarte clară, încearcă să acționezi cu precizie, fiind atent la chestiuni de detaliu.

Vărsător – Evenimente cu impact asupra carierei!

Situația ta profesională aflată momentan pe o pantă ascendentă este vizată de Eclipsă de Lună din Taur care aduce schimbări și evenimente imprevizibile familiale sau emoționale care impactează și planurile sau obiectivele tale profesionale. Sau, dacă în mediul profesional actual nu găsești susținerea sau suportul de care ai nevoie momentan, te poți decide să iei o decizie radicală.

Pești – Dă-ți voie să fii văzut și auzit!

Ești tentat să faci schimbări însă nu neapărat de profesie cât de perspectivă asupra unor lucruri sau situații. Veștile sau invitațiile neașteptate pe care le primești te provoacă să fii mai deschis în privința unor abordări însă anumite temeri te poți ține pe loc. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic sau creativ, ți se poate propune să-ți lărgești aria de acoperire, să devii mai cunoscut, să-ți amplifici brandul personal punându-ți talentul în valoare, însă pentru toate acestea ai nevoie să te mobilizezi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Doliu imens în PSD. A murit în prag de Înviere. Tragedia a lovit chiar azi
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern