VIDEO | Horoscop duminică 20 noiembrie 2022. Moderația și echilibrul, cheia marilor succese

Publicat: 20/11/2022, 06:00
Actualizat: 20/11/2022, 21:59

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică 20 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Previziunile astrologului Virginia Olteanu.

Berbec

Moderația și echilibrul reprezintă cheia acestei zile pentru tine. Dacă păstrezi o abordare cooperantă și armonioasă, nerenunțând nici la ce este important pentru tine, ai șansa să profiți din plin de această zi. O întâlnire sau o măcar o discuție cu prietenii poate să vină la momentul potrivit.

Taur

O zi destul de practică și pragmatică cu spor în tot ce-ți propui să realizezi și cu o stare de sănătate bună, în ciuda unor mici chestiuni care țin de rutină zilnică și la care ai nevoie să te adaptezi un pic. Evita să mănânci pe grabă. Dacă cineva îți cere ajutorul său prezenta ta este solicitată într-un proiect sau grup, vei fi dispus să ajuți cu tot sufletul.

Gemeni

Anumite chestiuni de natură emoțională care apar brusc îți pot modifica un pic planurile pe care le aveai de a profita mai mult de timpul liber. Însă ai puterea de a evalua situația per ansamblu și de a-ți păstra controlul reușind să găsești o soluție care să te avantajeze. Profesional simți că în sfârșit lucrurile progresează favorabil.

Rac

Deși anumite planuri la care lucrezi de ceva timp nu decurg în ritmul dorit de tine, alegi să privești partea sigură și stabilă din viața ta și care îți oferă un sentiment de siguranță. Analizele tale pot fi destul de obiective și clare astăzi dacă te detașezi de micile incoveniențe. Dacă lucrezi la un proiect artistic, imaginația și inspirația ta sunt la cote maxime.

Leu

Atitudinea sau comportamentul unei persoane cu autoritate poate să ți se pară deranjantă și incorectă însă reușești să te adaptezi contextului căutând să pui problema într-un mod cât mai obiectiv și mai cooperant posibil, fapt care îți poate aduce avantaje. Dai dovadă de siguranță și încredere în tine.

Fecioara

În ciuda unor diferențe de opinii și perspective între tine și celălalt, reușești să te organizezi de minune cu tot ce ți-ai propus să realizezi. Cheltuielile pe care le efectuezi sunt gestionate cu multă grijă și atenție asigurându-te că respecți bugetul alocat. O conversație cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o demult te încarcă pozitiv.

Balanța

În ciuda nesiguranței pe care o simți pe alocuri când vine vorba de a face ceea ce crezi că este mai bine pentru tine, reușești totuși să-ți păstrezi determinarea în privința unor planuri pe care ți le-ai făcut. Vei duce la capăt ceea ce ți-ai propus iar rezultatul muncii și efortului depus îți dă un real sentiment de împlinire.

Scorpion

Chiar dacă în interacțiunea cu celălalt sunt chestiuni cu care nu ești de acord și care te irită, ai puterea necesară de a-ți reoriența atenția către lucruri mai importante. Ești stăpân pe emoțiile tale și privești lucrurile serios și asumat. Dacă ai un hobby pe care nu l-ai mai practicat demult, profită de timpul pe care îl ai la dispoziție! Te va încărca pozitiv și-ți va amplifica starea de bine.

Săgetător

Cauți să iei decizii dintr-o stare obiectivă și echilibrată, în ciuda unor inconveniențe care apar dintr-o dată. Dacă un plan pe care-l aveai suferă o schimbare neașteptată, reușești să te adaptezi situației rezolvând lucrurile cu tact și diplomație. Poți realiza că atunci când reușești să faci liniște în interiorul tău și în exterior lucrurile încep să se așeze așa cum trebuie.

Capricorn

În ciuda unei stări de indecizie în privința unei persoane sau a unei situații de natură romantică pe care nu știi exact cum să o abordezi, realizezi că ai toate resursele necesare pentru a avea mai multă încredere în tine și în potențialul tău. Faptul că un proiect foarte important pentru tine se desfășoară într-un mod avantajos te încurajează și mai mult. Susținerea unui prieten este binevenită.

Vărsător

Reușești să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă și cumva mai detașată, ceea ce-ți oferă o nouă deschidere și mai mult echilibru. Încă există chestiuni emoționale care au nevoie să fie rezolvate însă nu te mai lași copleșit de ele. Relația cu o persoană influentă se dovedește să fie extrem de benefică și avantajoasă pentru tine atât personal cât și financiar.

Pești

Poți resimți o ușoară instabilitate mentală astăzi fiind tentat să-ți împărți atenția în prea multe direcții în același timp. Însă realizezi că pe măsură ce analizezi mai profund anumite lucruri, capeți mai multă stabilitate emoțională și implicit și liniște mentală. Dacă faci o scurtă drumeție sau dezbați o chestiune profundă cu cineva, ai șansa să-ți îmbogățești starea de spirit și viziunea asupra lucrurilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?