VIDEO | Horoscop duminică, 21 mai 2023. Soarele intră în Gemeni, cu aspecte pozitive pentru toate zodiile

Publicat: 21/05/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 21 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi în care va trebui să discerni cu atenție informațiile pe care le primești, deoarece nu toate sunt corecte și nici persoanele care le oferă nu sunt foarte sincere. Totuși, intrarea Soarelui în Gemeni îți va stimula la maximum imaginația, dar și interesul în acele activități sau persoane cu care împarți aceleași subiecte de studiu.

Taur

Fii precaut în privința unor cheltuieli, dar și a încrederii sau a resurselor investite într-un proiect sau într-o relație de prietenie. Soarele intră în Gemeni, îndreptând focusul tău pe îmbunătățirea sectorului financiar, a valorificării unor talente sau aptitudini care să susțină personajul tău socio-profesional.

Gemeni

Chiar dacă din punct de vedere emoțional te poți simți ușor copleșit de o chestiune anume pe care nu știi cum să o rezolvi, energia și vitalitatea ta încep să devină mai puternice odată cu intrarea Soarelui în propriul tău semn. Oficial, începe sezonul tău, deci noi oportunități și orizonturi se deschid.

Rac

Poți fi ușor introvertit și chiar îngrijorat în privința unor chestiuni asupra cărora persistă o stare de confuzie care nu te satisface deloc. Însă, intrarea Soarelui în Gemeni va aduce lumina chiar și în cele mai întunecate colțuri, amplificându-ți credința în ceva sau cineva mai presus de tine care te veghează mereu.

Leu

Ceva din atitudinea sau manifestarea celuilalt te face să te îndoiești de sinceritatea unor sentimente sau de compatibilitatea dintre voi, fie că vorbim de un prieten sau un partener. Soarele intră în Gemeni, susținându-te în a deveni mai vizibil și mai conectat cu acele grupuri sau persoane cu care împărtășești din valori sau interese.

Fecioară

Dacă cineva te dezamăgește într-un fel, va fi destul de greu să-ți ascunzi emoțiile astăzi, chiar dacă în mod normal ești mult mai privat în exprimarea lor. Intrarea Soarelui în Gemeni îți luminează sectorul socio-profesional, fapt care te va determina să-ți evidențiezi rolul și contribuția, folosind toate resursele de care dispui.

Balanță

Dorința ta de libertate și relaxare poate să fie împiedicată de unele chestiuni personale sau de o acțiune pe care o întreprinzi pentru a ajuta pe cineva. Intrarea Soarelui în Gemeni te favorizează deschizându-ți larg noi orizonturi pentru a investi mai mult în acele domenii sau interese care te ajută să te dezvolți personal.

Scorpion

Cineva te amână sau anulează o întâlnire pe care o avea stabilită cu tine, fapt care te nemulțumește, deoarece mizai pe compania acelei persoane pentru a merge împreună undeva. Totuși, Soarele intră în Gemeni – astăzi – amplificând încrederea în tine și în puterea de transformare care îți este specifică, ajutându-te să progresezi într-o situație profesională.

Săgetător

În ciuda planurilor pentru astăzi, care vizau poate unele activități de cuplu, ceva pare să nu decurgă așa cum ți-ai dori. Însă, vei avea șansa să recuperezi odată cu intrarea Soarelui în Gemeni de astăzi, care îți va stimula în următoarea perioadă dorința de a investi mai mult timp și resurse în interacțiunea cu partenerul. Vei fi mult mai activ și mai energic.

Capricorn

Evită acțiunile care necesită un grad mare de concentrare sau precizie, întrucât claritatea nu este întocmai punctul forte ale zilei. Sectorul muncii, rutinei și al sănătății este dinamizat de intrarea Soarelui în Gemeni, care îți va amplifica în următoarea perioadă capacitatea de regenerare a corpului, dar și o mai bună organizare și gestionare a aspectelor practice ale vieții.

Vărsător

Fii precaut cu cheltuielile, chiar dacă îți dorești să-i răsfeți pe cei dragi ție într-un anume fel sau poate tu ești cel tentat de tot felul de lucruri mai mult sau mai puțin necesare. Intrarea Soarelui în Gemeni îți va amplifica dorința de socializare, iar relația cu copiii capătă amploare.

Pești

Poți avea o stare emoțională ușor confuză sau poate privești cu nostalgie unele evenimente trecute. Soarele intră în Gemeni, luminând sectorul căminului și al familiei în următoarea perioadă, susținându-te în crea o conexiune mai profundă cu cei apropiați. Asigurarea unei securități și stabilitați atât interioare cât și exterioare va fi importantă.

Horoscop general, săptămâna 15 – 21 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Motivul pentru care Paula Seling a vrut să plece definitiv din România: ”Drumul meu era...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Jami Gertz, cea mai bogată actriță de la Hollywood. „Mă aflu într-un moment al vieții...