VIDEO | Horoscop duminică, 7 mai 2023. Planeta Venus intră în Rac și va influența toate zodiile până pe 5 iunie

Publicat: 07/05/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 7 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Dacă ești plecat la un drum sau te întorci de undeva, poate să dureze mai mult decât ai preconizat, așa că înarmează-te cu răbdare. Îți poți exprima sentimentele față de ceva sau cineva într-un mod diferit de până acum. Venus, planeta iubirii, intră în Rac… amplificându-ți în următoarea perioadă conexiunea cu familia și dorința de înfrumusețare a propriul cămin.

Taur

Venus, planeta care te guvernează, intră astăzi în Rac îmbunătățind în următoarea perioadă calitatea relațiilor în anturajul apropiat, făcându-te mai grijuliu și mai protector, chiar dacă astăzi va fi o provocare să menții această abordare. Dacă tu consideri că cineva încearcă să te manipuleze într-un anume fel, pentru a câștiga ceva anume, nu vei tolera un astfel de comportament.

Gemeni

Dacă ceva sau cineva va tinde să te limiteze într-un anume fel sau să-ți scadă entuziasmul în privința unor lucruri, vei face tot posibilul să-ți păstrezi o atitudine mentală pozitivă. Intrarea lui Venus în Rac în sectorul veniturilor tale este o veste excelentă, amplificându-ți în următoarea perioadă dorința de a-ți îmbunătăți propria valoare. Azi, în mod special, realizezi că ai nevoie să-ți schimbi unele convingeri, dacă vrei să-ți atingi scopurile.

Rac

Intrarea lui Venus în propriul tău semn, astăzi, unde va rămâne până pe 5 iunie, te va pune în valoare, amplificându-ți personalitatea, energia, dar și vizibilitatea. Te poți confrunta cu unele obstacole sau întârzieri cu unele acte sau proceduri, însă faci tot posibilul să le gestionezi cât mai rapid. O chestiune de natură sentimentală te poate pune pe gânduri.

Leu

Ceva anume vis-a-vis de o relație romantică nu este așa cum ți-ai dori să fie, fapt care poate antrena unele discuții, însă va fi nevoie de răbdare și unele compromisuri din partea amândurora dacă vreți să ajungeți la un numitor comun. Venus intră în Rac, activând un sector mai reflexiv, al regăsirii de sine, susținându-te în următoarea perioadă să sapi mai adânc în interiorul tău pentru a-ți clarifica unele chestiuni relaționale.

Fecioară

Dacă pui la cale un plan care vizează un proiect personal sau o escapadă, alături de partenerul de cuplu, te poți confrunta cu unele detalii care nu se leagă așa cum ți-ai dori, fapt care nu te încântă prea tare. Intrarea lui Venus în Rac în sectorul prieteniilor, unde va rămâne până pe 5 iunie, îți va amplifica dorința de a te conecta mai profund cu acei prieteni, activități sau grupuri cu care rezonezi.

Balanță

Evită orice te-ar putea tensiona astăzi și încearcă să prioritizezi din activitățile pe care ți le-ai propus. Ai mai multă grijă la propria sănătate și păstrează o atitudine mentală pozitivă, chiar dacă ceva anume îți afectează starea de bună dispoziție. Venus, planeta care te guvernează, intră în Rac în sectorul profesional,  unde va rămâne până pe 5 iunie, oferindu-ți ocazia să te evidențiezi mai pregnant, dar și mai stabil.

Scorpion

Ceva sau cineva te împiedică să-ți satisfaci unele dorințe. Dacă îți propui să faci unele achiziții, realizezi că nu reușești să găsești ceva pe gustul tău. Același lucru poate fi valabil și într-un context relațional. Venus intră astăzi în Rac, un semn cu care ești perfect compatibil, susținându-te până pe 5 iunie în a-ți îmbogăți orizonturile fizice și intelectuale. Favorizează călătoriile, studiile, dezvoltarea personală dar și relația cu străinătatea.

Săgetător

O responsabilitate familială poate fi resimțită ca o limitare a propriei libertăți sau poate nu te simți susținut de cineva din familie în ceva important pentru tine. O dorință pe care ai vrea să ți-o satisfaci poate naște discuții. Intrarea lui Venus în Rac te favorizează financiar în următoarea perioadă, iar oportunitățile pot veni printr-un partener, un asociat sau prin acordarea unui împrumut. Nevoia de intimitate va fi crescută.

Capricorn

O conversație cu cineva poate să nu aibă o influență tocmai benefică asupra ta, deoarece îți amplifică unele griji, însă te forțează să cauți soluții pentru depășirea lor. Interesele sau valorile în relația de cuplu pot să nu coincidă, fapt care va cere să faceți unele compromisuri. Venus intră în Rac, unde va rămâne până pe 5 iunie, îmbunătățind calitatea interacțiunii într-un parteneriat, venind cu mai multă armonie și echilibru.

Vărsător

Un proiect anume se poate lovi de unele obstacole financiare sau poate ai mizat pe susținerea cuiva care întârzie să apară. Norocul este că nu ai un singur prieten și că există alții dispuși să te ajute. Intrarea lui Venus în Rac te va susține în următoarea perioadă în a deveni mai practic în activitățile zilnice, dar și mai grijuliu cu tine, cu propria sănătate și în relația cu cei cu care lucrezi.

Pești

O anumită situație sau o persoană pare să te descurajeze într-un fel, fapt care poate să fie destul de vizibil. Acest lucru poate să fie de natură profesională sau sentimentală, indiferent de situație, poți fi mai tăcut de obicei. Venus intră în Rac, unde va rămâne până pe 5 iunie, amplificându-ți dorința de a socializa și de a te manifesta într-un mod care să-ți pună în valoare creativitatea, talentul, dar și afectivitatea.

Horoscop general, săptămâna 1-7 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică