VIDEO | Horoscop joi, 11 mai 2023. O zi dificilă pentru cooperări sau colaborări, indiferent de natura lor, pentru unii nativi

Publicat: 11/05/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 11 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O discuție pe marginea unui proiect sau o întâlnire cu un prieten poate să aibă un impact profund asupra ta, deoarece presupune o transformare a unor gânduri sau idei la care ai lucrat până acum. Nu este cea mai potrivită zi pentru a negocia sau a stabili ceva concret, din lipsă de claritate.

Taur

Atitudinea sau modul în care faci niște afirmații va seta tonul zilei de astăzi. O situație profesională poate să fie în centrul atenției tale, accentuând o diferență de perspectivă între tine și o persoană cu autoritate, un șef sau chiar o instituție anume. Dacă te decizi să lupți pentru o cauză, asigură-te că rămâi obiectiv și clar în argumente.

Gemeni

O chestiune emoțională cu care te confrunți, poate un adevăr pe care de abia acum îl conștientizezi, poate să fie destul de puternic, influențându-ți claritatea sau discernământul. Va trebui să faci un efort susținut pentru a realiza că ai resursele necesare interioare sau financiare pentru a face față situației. Evită confruntările, înainte de culcare.

Rac

Sectorul financiar sau relațional este în prim-planul zilei de astăzi. Ți se recomandă să eviți negocierile, tranzacțiile sau investițiile de orice fel, deoarece pot apărea tot felul de încurcături sau neînțelegeri. O discuție cu persoana iubită poate avea o intensitate deosebită, făcându-te să te îndoiești că aveți aceleași obiective.

Leu

O zi dificilă pentru cooperări sau colaborări, indiferent de natura lor. Interacțiunea cu celălalt are un impact profund asupra ta, deoarece te invită să-ți recunoști unele vulnerabilități. La nivel personal există o neconcordanță între nevoia de libertate sau de exprimare liberă a emoțiilor și cea de afecțiune și stabilitate, fapt care îți va da de lucru.

Fecioară

O zi mai agitată și ușor tensionată, din cauza unor chestiuni care vizează munca sau sănătatea. Evită suprasolicitarea sau tendința spre critică și încearcă o abordare mai tolerantă și mai răbdătoare cu cei apropiați, deoarece te va avantaja atât pe tine cât și pe ei. Interacținea cu personalul medical poate necesita atenție și grijă.

Balanța

Dacă simți că cineva nu-ți recunoaște sau nu-ți validează talentul, munca, creativitatea sau autoritatea într-o anumită chestiune, vei căuta să te repoziționezi corespunzător. Evită deciziile impulsive indiferent de natura lor, financiare sau emoționale și păstrează-ți încrederea în tine.

Scorpion

Interacțiunea cu un membru al familiei sau pe marginea unei chestiuni emoționale poate să-ți creeze disconfort sau neplăcere, deoarece simți că celălalt nu se poate conecta cu tine așa cum ți-ai dori. Din cauza unei intensități emoționale mai mari, ar fi indicat să amâni discuția pentru clarificarea lucrurilor pe altă zi.

Săgetător

O zi cu multe drumuri, activități și discuții de tot felul, pe care va trebui să le prioritizezi cât mai atent, pentru a-ți atinge obiectivele, evitând graba sau tendința de a te împrăștia în prea multe direcții. O discuție anume poate crea unele tensiuni, deoarece poți avea tendința să fii ușor tranșant sau prea direct cu unele persoane dacă nu-ți împărtășesc ideile.

Capricorn

O discuție de natură financiară poate să fie cauza unor tensiuni între tine și partenerul de cuplu sau un asociat de business. Ideile sau strategiile voastre nu coincid ceea ce va necesita unele eforturi pentru a se ajunge la un compromis. Se recomandă precauție în gestionarea resurselor, pentru a evita posibile neînțelegeri ulterioare.

Vărsător

Tinzi să ai un comportament direct și tranșant în rezolvarea unor lucruri sau situații, însă fix această atitudine poate genera unele conflicte în mediul familial. Dacă schimbi duritatea cu fermitatea și adaugi un pic de bunăvoință și răbdare cu cei apropiați, s-ar putea ca lucrurile să se miște mai bine decât crezi.

Pești

Fii selectiv în privința informațiilor sau a persoanelor cu care te înconjori astăzi, deoarece unele dintre ele pot avea un impact mai putin pozitiv asupra ta. În primul rând, asigură-te de autenticitatea sursei de unde îți iei informațiile și de abia ulterior trasează-ți un plan de acțiune. Păstrează-ți claritatea și obiectivitatea!

Horoscop general, săptămâna 8 – 14 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji