VIDEO | Horoscop joi, 16 februarie 2023. Unii nativi au tendința de a face mici excese, astăzi

Publicat: 16/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 16 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Contactul cu persoane cu autoritate nu este neapărat unul care să te favorizeze, din cauza unei lipse de flexibilitate sau a tendinței unei anumite persoane de a-și impune punctul de vedere. Totuși, orice încercare de negociere ajută și chiar susține ameliorarea situației, chiar dacă anumite proiecte se desfășoară mai lent decât ți-ai fi dorit.

Taur

Părerea cuiva sau judecata de valoare pe care o face la adresa ta îți creează o stare de disconfort și te determină să răspunzi în consecință. Ziua susține orice efort prin care asimilezi anumite cunoștințe sau te informezi asupra unor lucruri, atâta timp cât reușești să selectezi informațiile potrivite ție.

Gemeni

E posibil ca unele calcule sau analize financiare să nu susțină unele speranțe pe care ți le-ai făcut în privința unor proiecte personale sau poate ești dispus să-ți asumi unele riscuri financiare pentru a-ți sponsoriza planurile. Indiferent de situație, încearcă să păstrezi o perspectivă de ansamblu asupra situației și vezi ce este mai bine pentru tine.

Rac

Modul în care interacționezi cu celălalt, fie el partener, colaborator sau chiar cu publicul dacă este cazul, poate să fie un pic mai trasant tinzând să-ți pierzi răbdarea în anumite situații. De fapt orice interacțiune într-un parteneriat poate să fie astăzi mai impulsivă, însă dacă poți reuși să-ți păstrezi răbdarea, vei realiza că ai mai mult de câștigat.

Leu

Stabilirea unor activități în interes personal poate să intre în conflict cu realizarea unor sarcini sau responsabilități de natură profesională. Sau poate cineva anume nu este mulțumit de modul sau stilul tău de lucru, însă dacă sunteți dispuși la un dialog deschis și asumat, aceste nemulțumiri se pot rezolva.

Fecioară

Îți propui să te mobilizezi în privința unor lucruri, să le grăbești într-un anumit fel sau poate să le faci mai plăcute astfel încât să-ți creeze mai multă satisfacție. Dacă acestea vizează jobul, simți nevoia să vii cu tot felul de idei sau soluții de cum să dai o formă mai interesantă unui anumit proiect.

Balanță

Poți să ai o stare mai introvertită astăzi, nu ai chef să interacționezi cu foarte multă lume, deoarece contactul cu celălalt poate să creeze un anumit disconfort. Simți nevoia să ai mai multă grijă de tine, fie din punct de vedere fizic, fie psihic. Poți, în schimb, să citești ceva sau să asculți o muzică plăcută care te poate relaxa.

Scorpion

Ești activ astăzi, atât fizic cât și intelectual, și dornic de a interacționa într-un mod practic și eficient, astfel încât să capeți informațiile potrivite. În interacțiunea cu unii colegi de muncă pot apărea mici neînțelegeri, însă le poți rezolva cu ușurință atâta timp cât eviți să fii prea critic atât cu tine cât și cu ceilalți. Fii realist și răbdător în ce-ți propui să realizezi!

Săgetător

Există o tendință astăzi de a face mici excese, indiferent de natura lor, dar cele mai comune vor fi cele alimentare. Deși îți propui să fii calculat și atent în modul în care îți gestionezi bugetul, poți fi tentat să faci unele achiziții care depășesc suma alocată. Se recomandă grijă și în cazul efectuării unor calcule financiare sau contabile.

Capricorn

Cu Luna în propriul tău semn astăzi, ești energic și poate dornic să demarezi unele activități, însă asigură-te că nu te grăbești și că ai o strategie în privința obiectivelor propuse. Sau dacă tu ți-ai propus unele lucruri, asigură-te că acestea coincid și cu cerințele celui cu care împărți spațiul în care locuiești, deoarece părerile pot fi împărțite.

Vărsător

O zi în care ești poate mai introvertit, mai dornic de a petrece timp cu tine, dar nu mai puțin sensibil la anumite influențe exterioare. Fii mai selectiv cu oamenii, informațiile sau mediile în care te învârți, evită bârfa sau oamenii care o practică și încearcă să te ridici deasupra unor chestiuni care doar îți consumă timpul inutil fără să ofere nimic valoros.

Pești

Ești ușor idealist, iar prietenii, obiectivele sau proiectele tale de viitor capătă amploare. Este important pentru tine să poți ajuta pe cineva sau să contribui într-un fel într-un proiect anume. însă ți se recomandă să o faci într-un mod realist și pragmatic. ținând cont de resursele tale. Alege cu atenție persoanele pe care le investești cu încredere!

Horoscop general 13-19 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului