VIDEO | Horoscop joi, 16 martie 2023. Venus intră în Taur, influențând mai multe zodii

Publicat: 16/03/2023, 06:00
Actualizat: 16/03/2023, 16:33

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 16 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Atâta timp cât nu te grăbești sau nu forțezi lucrurile, activitățile pe plan profesional decurg într-un mod care te avantajează și în plus ești susținut de oamenii potriviți. În același timp, un proiect de natură personală poate să întâmpine unele obstacole care te forțează să schimbi strategia. Venus intră astăzi în Taur, revărsând o influență benefică asupra finanțelor tale, oferindu-ți șansa să-ți înbunătești sursele de venit. Confortul și stabilitatea vor deveni importante.

Taur

Astăzi poți aborda lucrurile sau situațiile într-un mod mai nonconformist, ești spontan și imprevizibil. Implicarea ta într-o relație sau un proiect anume, implicare pe care nu ai făcut-o foarte publică poate să atingă astăzi un apogeu care te va forța să te decizi dacă mai continui să investești resurse în această direcție sau nu. Poate cea mai bună veste a zilei de astăzi este faptul că Venus, planeta care te guvernează intră în propriul tău semn deci îți va amplifica vitalitatea, imaginea dar și gradul de popularitate.

Gemeni

Ceva sau cineva te poate lua prin suprindere cu o informație sau o propunere, însă încearcă să nu te grăbești înainte de a da un răspuns, asigură-te mai întâi că ai înțeles bine despre ce este vorba. În plus, dacă această propunere implică și o ofertă de natură financiară, s-ar putea să fii ușor dezamăgit de suma oferită, deoarece nu o consideri adecvată. Venus intră în Taur, activând un sector mai reflexiv al ființei tale în următoarea perioadă și susținându-te în a te înțelege mai bine noțiuni precum valoare de sine, sinceritate, iertare și vindecare.

Rac

Te poți decide să pui punct unei relații, unui proiect în care ai investit sau unei idei pe care ai avut-o, deoarece nu o mai consideri potrivită. În același timp, dacă ești surprins cu o invitație undeva sau o propunere din partea unui prieten, nu ai de gând să ratezi ocazia. Venus intră astăzi în Taur, activând sectorul prieteniei și al proiectelor de viitor, deci te va susține în a-ți crește gradul de vizibilitate și influența pe plan social în următoarea perioadă. Noi cunoștințe sau domenii de interes pot să apară în viața ta.

Leu

Cineva sau ceva te poate lua prin surprindere într-un context profesional, deci toată atenția ta se îndreaptă în această direcție. Dacă ți se face o propunere și primești o ofertă financiară pe baza ei, aceasta trebuie analizată cu atenție pentru a vedea dacă este potrivită. Nu lua o decizie pe grabă, oricât de tentantă ar putea să pară. Venus intră astăzi în Taur deci ai șansa în următoarea perioadă să te remarci profesional, să-ți evidențiezi talentul sau aptitudinile și să-ți faci relații noi care să-ți susțină interesele.

Fecioară

Interacțiunea într-o relație romantică sau chiar cu propriul copil poate să întâmpine unele dificultăți. Dacă cineva se va simți controlat sau constrâns să facă anumite activități care nu-i plac, atunci lucrurile se pot tensiona. Este foarte important să te asiguri că păstrezi o comunicare cât mai clară și mai transparentă pentru a evita neînțelegerile. Venus intră în Taur astăzi, fiind un semn cu care ești perfect compatibil, deci te favorizează deschizându-ți noi orizonturi fizice sau intelectuale în următoarea perioadă.

Balanță

Poți fi mai sensibilă astăzi, iar interacțiunea cu celălalt poate să aibă un impact mai puternic asupra ta mai ales dacă nu te simți auzit sau validat. Sau dacă cineva din familie se manifestă într-un mod autoritar vei tinde să reacționezi pe măsură, însă procedând în acest fel vei căpăta mai multă încredere în tine. Venus, planeta care te guvernează, intră astăzi în Taur… deci poți beneficia în următoarea perioadă de un câștig, beneficii sau avantaje financiare de pe urma cuiva, a unui partener, a unui proces sau ca și bonus pentru munca ta.

Scorpion

Fie ești tu cel care îl sancționează pe celălalt, fie celălalt se manifestă într-un mod critic sau autoritar, indiferent de situație poți exista unele tensiuni sau neînțelegeri în comunicare. Poți fi surprins plăcut de o propunere din partea unei persoane la care nu te aștepți sau poate un prieten te invită undeva, dacă ai timpul și dispoziția necesară, nu ezita. Venus intră în Taur astăzi, revărsând o influență benefică asupra interacțiunii într-un parteneriat, amplificând conexiunea și armonia. Nevoia de socializare va fi amplificată.

Săgetător

O zi ușor provocatoare în care vei oscila între satisfacerea unor dorințe sau plăceri cu nevoia de a fi cumpătat și precaut în modul de gestionare al banilor sau resurselor de orice fel. Există o tendință de a risipi, dacă nu ești atent, deoarece ceva anume îți poate părea mai extraordinar decât este în realitate. Venus intră astăzi în Taur, deci relația cu munca, colegii, rutina zilnică și sănătatea se va înbunătăți în următoarea perioadă. De asemenea poți avea parte de unele câștiguri sau avantaje în urma muncii depuse.

Capricorn

Atitudinea sau comportamentul tău mai nonconformist și chiar imprevizibil de astăzi poate cauza unele tensiuni cu cineva apropiat a cărei perspectivă este foarte diferită de a ta. Evită să-ți impui punctul de vedere cu orice preț, doar pentru a-ți demonstra cunoașterea sau autoritatea. Venus intră în Taur astăzi, ceea ce presupune că tot ce ține de creativitate, socializare, manifestarea sentimentelor va fi în amplificat în următoarea perioadă. Un nou hobby poate să fie de interes pentru tine.

Vărsător

Poate fi dificil să înțelegi motivațiile din spatele atitudinii unor persoane care se opun unor idei sau interese pe care le ai sau dacă sunt de acord cu ele de față cu tine, în spate pot avea un comportament diferit. Este important să fii selectiv cu oamenii sau mediile pe care le frecventezi. Venus, micul benefic intră astăzi în Taur, deci tot ce ține de mediul familial, căminul sau propriul tău univers interior va căpăta mai multă amploare. Poate ai de gând să faci unele investiții în spațiul în care locuiești în următoarea perioadă.

Pești

Ceva sau cineva îți poate stimula imaginația astăzi însă trebuie să te asiguri că ceea ce-ți propui este realizabil și concret. Fii sigur de unele promisiuni sau angajamente înainte de a le face astfel încât să te asiguri că nu induci pe nimeni în eroare chiar dacă intențiile tale au fost bune. Intrarea lui Venus în Taur de astăzi te dinamizează fizic și intelectul, amplificându-ți curiozitatea, dar și dorința de a te informa mai mult în domenii de interes pentru tine. Poți deveni mai activ fizic în următoarea perioadă.

Horoscop general 13 – 19 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Mici, dar istețe: cum influențează lumea insectele și alte nevertebrate?