VIDEO | Horoscop, joi 7 octombrie 2022. Ziua vine cu noi perspective

Publicat: 07/10/2022, 07:00
Actualizat: 07/10/2022, 11:30

Ziua vine cu noi perspective. Suntem agitați, muncim din greu, însă trebuie să ne ascultăm intuiția. Reușim să ne ducem sarcinile la bun sfârșit și luăm în calcul noi colaborări sau poate un alt loc de muncă.

BERBEC

Lucrurile din jurul tău se schimbă și treptat, te vei schimba și tu. Este momentul potrivit să găsești un echilibru între ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie, luând deciziile necesare fără a mai ține cont de cei din jur. Firea ta independentă iese la iveală.

TAUR

Ești destul de agitat astăzi pentru că te gândești că este ultima zi de muncă și mai ai atâtea de rezolvat. Te străduiești să le arăți celor din jur ce poți să faci, însă uiți să mai iei și o pauză. Stresul nu te va ajuta deloc. Astăzi, de asemenea, poți să încasezi bani în plus.

GEMENI

Te gândești să îți redecorezi locuința și să faci investiții destul de mari, astfel încât totul să arate mult mai bine. Este un moment de liniște pentru tine și încerci să îți pui ordine în gânduri. Nu ar strica niște discuți cu partenerul de viață în legătură cu o scurtă vacanță.

RAC

Ai parte de o zi destul de aglomerată, însă nu poți rezolva nimic dacă încerci să le faci pe toate deodată. Ia lucrurile pe rând, cu calm și o să vezi că ușor, ușor vei trece peste toate. Este posibil să te muți de pe un post pe altul, iar funcția te va solicita foarte mult la început.

LEU

Trebuie să ai mai multă încredere în ideile tale și să nu te temi atunci când trebuie să le prezinți celor din jur. Vorbește deschis, cu entuziasm, iar surprizele nu vor întârzia să apară. Pe planul financiar apare o cheltuială neprevăzută care îți dă puțin planurile peste cap, însă ai noroc că ai niște economii care te vor scoate din impas.

FECIOARĂ

Te-ai plictisit de vechiul decor din casa ta și simți nevoia de ceva noi. Încearcă totuși să ți cont și de părerea partenerului atunci când ai de luat niște decizii, altfel vei reuși să îi rănești sentimentele. Dai dovadă de multă stăpânire de sine și de entuziasm în tot ceea ce faci și ar fi bine să nu îți schimbi atitudinea.

BALANȚĂ

A venit momentul să iei o decizie contractuală și să te angajezi într-o aventură profesională, ori vei rămâne cu jobul pe care îl ai și doar atât. Vei face bani din colaborări și reușești să strângi sume importante pentru o bună perioadă de timp.

SCORPION

Ai idei de afaceri și lucrurile se vor lega frumos, iar banii vor acoperi efortul depus. Ai în plan să îți cumperi o casă, te interesezi de un credit și te gândești serios să îți duci relația la un alt nivel.

SĂGETĂTOR

Ai grijă ca promisiunile pe care le faci să le și poți îndeplini, altfel îi dezamăgești pe cei din jurul tău. Spiritul tău efervescent te face să fii azi în centrul atenției la locul de muncă. Poate că este timpul să te detașezi de ceea ce îți face rău sau te nemulțumește și să îți oferi mai mult timp ție, nevoilor și dorințelor tale.

CAPRICORN

Începi ziua într-o notă pozitivă la locul de muncă, unde auzi niște zvonuri legate de o posibilă mărire de salariu. Este indicat să întrebi totuși o persoană avizată. Păstrează-ți calmul și bucură-te doar atunci când se concretizează lucrurile.

VĂRSĂTOR

Relația ta ocupă primul loc în agenda zilei de azi, Ți-ai cam neglijat partenerul în ultimele zile, iar acum trebuie să repari situația. Ceea mai bună soluție este să îi oferi partenerului de viață o plimbare, o cină romantică sau chiar niște bilete pentru un city-break. Se recomandă o perioadă de odihnă și relaxare, să fii gata pentru momentele frumoase care te așteaptă.

PEȘTI

Ține-ți în frâu sentimentele pe care le ai față de unul dintre colegii de la muncă. Nu trebuie ca acestea să îți influențeze prestația la serviciu, așadar gestionează-ți sentimentele fără a îți compromite jobul. Apar noutăţi la capitolul sentimental.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului