VIDEO | Horoscop luni, 27 februarie 2023. O zi cu energie fizică și intelectuală, pentru unii nativi

Publicat: 27/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 27 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi cu energie fizică și intelectuală, dar și cu posibile momente de pasivitate sau de pierdere a concentrării. În timp ce unele discuții te încarcă pozitiv, altele îți pot consuma mai multă energie decât este cazul. Deși te poți simți impulsionat să-ți manifești personalitatea, printr-un mod asertiv de comunicare, asigură-te că investești energia în oamenii sau situațiile potrivite.

Taur

Păstrează-ți realismul și atitudinea practică în orice gen de activități, calcule sau trazacții financiare. Poți fi tentat de ceva sau cineva, însă înainte de a lua o decizie vezi cât de potrivită este mișcarea respectivă. Susținerea confidențială de care beneficiezi din partea cuiva îți este de mare folos sau unele cercetări pe care le-ai făcut pe cont propriu dau rezultate.

Gemeni

Vei face tot posibilul să clarifici unele chestiuni profesionale care nu sunt foarte transparente, dar este posibil să nu primești același tratament de partea cealaltă, deci asigură-te că-ți păstrezi direcția și strategia. Varianta sau sfatul oferit de un prieten se poate dovedi util și încurajator.

Rac

Ești mai introvertit și poate un pic mai retras, astăzi. Unele discuții sau informații care ies la iveală pot să atingă chestiuni sensibile pe care le poți amplifica inconștient, deoarece îți faci tot felul de gânduri sau griji. Interacțiunea cu cineva din mediul profesional îți oferă mai multă încredere în tine.

Leu

Ceva sau cineva te face să pui la îndoială implicarea sau sentimentele celuilalt în relația cu tine. De fapt, poti fi total nesigur dacă direcția în care vă îndreptați este una comună. Pe de altă parte, dorința de expansiune și de libertate îți alimentează nevoia de a fi mai asertiv în exprimarea propriilor sentimente, indiferent de implicațiile aferente.

Fecioară

Interacțiunea cu celălalt, fie el un șef, coleg sau partener nu este una foarte clară și nu-ți oferă sentimentul că poți miza pe susținerea sau acordul celuilalt, fapt care te nemulțumește. Nu este cea mai indicată zi pentru a face echipă cu cineva, însă poate fi una potrivită pentru tratarea unor chestiuni financiare personale care par să te avantajeze.

Balanță

Între ce „trebuie” făcut astăzi și ce „simți” să faci poate să existe un oarecare dezacord pe care va trebui să-l gestionezi cu grijă pentru a evita o posibilă stare de nemulțumire. Unele sarcini sau responsabilități nu pot fi evitate, însă se pot găsi variante astfel încât să găsești timp și pentru interesele tale. Te poți simți atras de filozofia sau de mentalitatea unei anumite persoane.

Scorpion

Intuiția și percepțiile tale sunt amplificate astăzi și chiar dacă nu primești o confirmare clară a ceea ce simți, atitudinea evazivă a celuilalt face cât o mie de cuvinte. Fii precaut dacă îți propui să achiziționezi ceva anume sau în privința unor speculații financiare. Interacțiunea cu colegii de muncă este plăcută, simți că eforturile tale sunt apreciate și susținute.

Săgetător

Deși este o zi în care poți socializa sau interacționa cu celălalt, destul de ușor, natural și chiar plăcut, poți avea senzația unei anumite superficialități ca și cum celălalt nu se conectează cu dorințele sau nevoile tale profunde. Ziua favorizează, totuși, exprimarea personalității într-un mod creativ și asertiv, deci dacă ai ocazia să-ți pui talentul în valoare, nu ezita.

Capricorn

Evită tendința de a fi prea critic sau perfecționist, atât cu tine, cât și cu ceilalți, și fii realist în setarea obiectivelor pentru astăzi, nu exagera! Poți avea o stare de impulsivitate sau tensiune interioară ca și cum orice ai face tot nu este suficient, însă ți-ar prinde tare bine să fii mai atent la mesajele propriului corp. Cineva apropiat te susține din plin!

Vărsător

Dorințele tale, cele ale partenerului de cuplu sau chiar ale propriului copil sunt foarte importante pentru tine, însă încearcă totuși să fii precaut și calculat în decizia de a satisface aceste dorințe, astfel încât să respecți bugetul stabilit inițial. Ești optimist și încrezător în privința unor informații sau idei pe care tocmai le-ai descoperit și pe care vrei să le pui în practică.

Pești

Grija față de cineva apropiat sau unele responsabilități familiale nu se potrivesc cu unele dorințe sau interese personale, fapt care te pune în dilemă, deoarece nu știi exact cum să te împărți mai bine. Dacă te decizi să cumperi ceva pentru tine, va fi ceva care să te pună în valoare și care îți amplifică încrederea în tine.

Horoscop general 27 februarie – 5 martie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
Veste mare în showbiz! Este ÎNSĂRCINATĂ pentru prima dată. Vestea i-a uimit pe toți, deși...
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
S-a aflat cauza morții lui Bogdan, asistentul veterinar găsit fără suflare în propria mașină. Ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat...
Drama prin care trece Mihai Albu. Operat de cancer, creatorul se gândește la suferința fiicei...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii