VIDEO | Horoscop luni, 8 mai 2023. O chestiune de muncă sau de sănătate ar putea da bătăi de cap unor nativi

Publicat: 08/05/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 8 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O cercetare pe care o faci sau unele schimburi de idei pot fi extrem de utile, contribuind la dezvoltarea ta personală, însă înainte de a le prelua asigură-te că ți-ai clarificat modul în care să le pui în practică. Faptul că cineva nu-și respectă promisiunea făcută într-o anumită situație sau poate lipsa de etică a acelei persoane te poate deranja.

Taur

Ai destulă experiență și cunoaștere pentru a intui atunci când cineva încearcă să te convingă sau chiar să-ți prezinte ceva anume într-o lumină diferită de cea reală. Dacă mizai pe ajutorul sau susținerea unui prieten care întârzie să apară, vei tinde să reacționezi într-un mod care să dea de înțeles că te-a deranjat comportamentul lui.

Gemeni

Pot exista perspective financiare diferite între tine și o persoană cu care colaborezi sau interesele voastre diferă. O situație anume, personală sau profesională, poate să genereze o anumită confuzie sau neliniște, deoarece nu știi exact cum să o gestionezi însă ceva ce citești sau poate susținerea din partea partenerului te încurajează.

Rac

O chestiune de muncă sau de sănătate îți poate da bătăi de cap, consumându-ți din timp și energie, chiar dacă vei face tot posibilul să-ți asumi întreaga responsabilitate pentru rezolvarea ei. Dacă ești nevoit să lucrezi cu cineva din străinătate sau să dezbați o chestiune contractuală, juridică, asigură-te că o faci cu un maxim de atenție și precizie.

Leu

Interacțiunea cu persoana iubită poate să fie confuză și nesatisfăcătoare, fapt care poate antrena unele discuții. Dacă unul dintre voi este entuziasmat de ceva anume, dar nu se simte susținut în ceea ce este important pentru el sau nu se găsesc resursele necesare, acest lucru poate să creeze o anumită stare de iritare sau neplăcere.

Fecioară

Deși tu ești dispus să-ți asumi unele riscuri într-o anumită situație, descoperi că susținerea pe care mizai din partea celorlalți nu este așa cum ți-ai dori să fie, deci ești nevoit să renunți, fapt care nu te încântă. Pe de altă parte, s-ar putea ca acest lucru să te ambiționeze și mai tare, determinându-te să te mobilizezi pentru a schimba strategia.

Balanță

Poți avea o stare agitată și neliniștită, ceea ce te face să răspunzi într-un mod grăbit și ușor impulsiv. O programare, o întâlnire sau ceva ce ți-ai programat pentru astăzi nu decurge în ritmul dorit. Dacă negociezi ceva anume, așteaptă-te la o lipsă de claritate din partea celuilalt și nu semna nimic până nu te sfătuiești cu cineva.

Scorpion

Dacă ești angrenat în tot felul de calcule sau bilanțuri contabile, încearcă să fii cât mai atent la detalii, fără să te grăbești chiar dacă nu este prima dată când te ocupi de așa ceva. Atenția ta poate să fie foarte ușor influențată de alți factori exteriori care îți pot diminua puterea de concentrare. Poți fi nevoit să reiei unele calcule.

Săgetător

Dacă depinzi de acordul sau ajutorul financiar al unei persoane sau instituții pentru a-ți satisface o anumită dorință sau pentru a-ți sponsoriza un anumit proiect, poți fi deranjat de lipsa de susținere de care dă dovadă. Sau dacă primești ajutorul respectiv, descoperi că este oferit în cu totul alte condiții decât te-ai așteptat.

Capricorn

Orice proces care presupune comunicare, negociere sau semnarea unor documente va necesita mai mult atenție sau grijă din partea ta, deoarece se pot ivi tot felul de confuzii sau neînțelegeri. Dacă se poate evita colaborarea cu cineva astăzi, ar fi minunat, deoarece ți-ar da ocazia să revizuiești unele lucruri de care erai sigur.

Vărsător

Poți fi entuziasmat sau inspirat de ceva anume, însă în același timp este indicat să rămâi realist sau pragmatic dacă vizează unele cheltuieli sau investiții mai mari. Dacă te oferi să ajuți pe cineva într-un anume fel, încearcă totuși să aduci la cunoștința celor apropiați ceea ce vrei să faci înainte să treci la acțiune, pentru a evita unele discuții ulterioare.

Pești

Dorințele propriului copil sau ale persoanei iubite pot să nu coincidă cu ale tale, fapt care poate antrena unele discuții mai ales dacă sunt impuse într-un anume fel. Dacă cineva încearcă să-ți vândă ceva sau să te convingă de avantajele unui produs sau serviciu, nu te grăbi în a lua o decizie înainte de a verifica cu grijă toate detaliile.

Horoscop general, săptămâna 8 – 14 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Anunț istoric pentru cei care au mașini PE MOTORINĂ. Vestea pe care nu o mai...
Rețetă tradițională de plachie de crap. Nu durează mult să faci un pește sănătos și...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cărți scoase de pe rafturile Bibliotecii Naționale a Franței deoarece ar conține arsenic