VIDEO | Horoscop marți, 14 februarie 2023. Luna este în tranzit prin sectorul iubirii și al romantismului

Publicat: 14/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 14 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi în care ți-ai propus să-ți lărgești orizonturile și să cucerești noi teritorii sau persoane. Ești încrezător în tine și te manifești într-un mod asertiv și carismatic, atrăgând atenția și interesul. Dacă ești într-o relație de cuplu, te poți decide să-ți scoți partenerul undeva în oraș, poate să fie un film sau un spectacol interesant, scopul este să vă simțiți bine împreună.

Taur

Poți fi ușor idealist, visător și chiar ușor romantic sau poate pur și simplu vrei să te bucuri de anumite lucruri, persoane sau experiențe. Investițiile pe care le faci sunt rapide și fără să stai prea mult timp pe gânduri, deoarece scopul este plăcerea sau satisfacția pe care ți le pot oferi.

Gemeni

Cu Luna în sectorul parteneriatelor, celălalt din viața ta capătă o importanță deosebită, iar tu ești plin de dinamism și nerăbdare. Sunt favorizate activitățile de cuplu, dar și participarea la o activitate de grup care va încântă pe amândoi, însă va trebui să fie ceva antrenant care să vă stimuleze fizic sau intelectual.

Rac

O zi în care nu vei avea șansa să te plictisești. Interacțiunile cu colegii de muncă sunt intense și chiar ușor provocatoare, însă știi cum să gestionezi situația astfel încât să fie în beneficiul tău. O interacțiune de la suflet la suflet cu cineva, o plimbare undeva, o muzică relaxantă poate să fie exact ce ai nevoie pentru a te detensiona.

Leu

Cu Luna în tranzit astăzi prin sectorul iubirii și al romantismului, cu siguranță nu va fi o zi pe care să o petreci singur. Chiar dacă sunt unele chestiuni de rezolvat în relația de cuplu, ziua de azi este pentru voi doi, pentru activități plăcute și interactive care să vă aducă mai aproape unul de celălalt. Iubește și lasă-te iubit și adorat, așa cum îți place!

Fecioară

Astăzi ai o stare de expansiune sufletească și de exuberanță, ești dornic că faci cât mai multe chestii și ușor deranjat de orice lucru care nu iese așa cum ți-ai dori. Din fericire, ești ingenios și eficient, fapt care va ajuta în tot ce-ți propui să realizezi. Îți poți surprinde partenerul cu un gest frumos sau un cadou. Însă, dacă ești singur, o întâlnire romantică este mai mult decât posibilă.

Balanță

Ai o stare de dinamism, atât fizic cât și intelectual, care te angrenează în tot felul de conversații incitante, dar și experiențe antrenante. Reușești să-ți exprimi sentimentele într-un mod plăcut, carismatic, ceea ce favorizează comunicarea indiferent de context. Dacă ai în plan o activitate de cuplu, poate să fie o ieșire în oraș într-un loc cu multă lume, muzică și atmosferă plăcută.

Scorpion

Nimeni și nimic nu te va opri, dacă îți propui să te răsfeți sau să răsfeți persoana iubită într-un anumit fel. Poți face unele achiziții sau cadouri, fără să stai prea mult pe gânduri sau poți surprinde cu o cină romantică pe care o pregătești cu multă ingeniozitate. Confortul, plăcerea dar și conexiunea cu celălalt sunt importante astăzi pentru tine.

Săgetător

Cu Luna în propriul tău semn, ești plin de elan și energie însă asigură-te că îți gestionezi această energie într-un mod contructiv și sănătos. Unele interacțiuni te atrag și te provoacă în același timp. Dacă ai de făcut o declarație cuiva, un mesaj de postat sau o invitație în oraș, cu siguranță nu vei ezita întrucât te simți plin de curaj și asertivitate.

Capricorn

Unele mici chestiuni care țin de organizare sau logistică îți pot da bătăi de cap, însă cu calm și răbdare se pot rezolva. E posibil să nu ai o stare prea extrovertită, ci dimpotrivă îți dorești să te bucuri de liniștea și confortul propriei case alături de cei dragi. Comunicarea dintre tine și celălalt este profundă și empatică oferindu-vă prilejul să vă conectați unul la altul.

Vărsător

Dacă te decizi să participi la o activitate de grup interactivă sau să te vezi cu unii prieteni nu ar surprinde pe nimeni. Este o zi care îți susține cheful de socializare, dar și interacțiunea cu oameni cu care împărți aceleași hobby-uri, obiective sau plăceri. Dacă ești într-o relație, cu siguranță planurile pentru astăzi conțin activități antrenante care va stimulează pe amândoi.

Pești

O zi cu mai multă vizibilitate sau popularitate pentru tine, însă și cu o anumită dorință de a grăbi, poate, lucrurile astfel încât să iasă exact așa cum îți dorești. Cunoașterea dobândită pe parcursul timpului te susține în a-ți alcătui strategia potrivită. Ce este diferit în cazul tău este că nu-ți propui să cucerești pe nimeni, ci dimpotrivă… te lași cucerit de o muzică plăcută, un ambient frumos, o stare anume sau chiar de compania unei persoane pe care o simți aproape de sufletul tău.

Horoscop general 13-19 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia