VIDEO | Horoscop marți, 14 martie 2023. Cine sunt nativii care ar trebui să evite investițiile riscante sau jocurile de noroc

Publicat: 14/03/2023, 06:00
Actualizat: 15/03/2023, 12:44

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 14 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Conversațiile sau interacțiunile zilei de astăzi sunt dinamice și chiar provocatoare, însă cheia pentru a te asigura că totul merge bine va fi să păstrezi un mod de comunicare clar și transparent. Nu sunt recomandate negocierile, vânzările sau semnările de acorduri, deoarece claritatea nu este punctul forte al zilei.

Taur

Anumite situații sau persoane te pot lua prin surprindere. Fii precaut și realist vis-a-vis de orice are treabă cu planul financiar sau intim, evită să idealizezi un lucru sau o persoană indiferent de cât de tentant poate părea la prima vedere. Evită cheltuielile rapide și impulsive, asigură-te că investești în ceva sigur și concret.

Gemeni

Interacțiunea cu partenerul, indiferent de natura parteneriatului, poate să nu fie foarte clară, dar impactul ei poate să se simtă mai mult într-un context profesional. Pot exista tot felul de neînțelegeri care îngreunează atingerea unui acord, fie ți se solicită anumite lucruri cu care nu ești deloc de acord. Dacă negociezi ceva anume, asigură-te că ai înțeles bine termenii.

Rac

Relația cu un coleg de muncă sau vis-a-vis de un proiect profesional poate genera tensiuni sau neînțelegeri, însă faci tot posibilul să păstrezi totul sub control. Problemele pot fi de natură juridică, legislativă sau pot viza relația cu persoane din străinătate, însă este important să fii extrem de atent la orice chestiune de detaliu care poate schimba cu totul sensul unui lucru.

Leu

Nu este o zi sau o perioadă potrivită pentru speculații financiare. Poți întâmpina neînțelegeri într-o relație romantică sau chiar în relația cu propriul copil, însă nu te grăbi în a trage concluziile înainte de a te asigura că ai înțeles ce se află în spatele acțiunilor sale. Dacă plănuiești să pleci la un drum, asigură-te că ai resursele necesare disponibile.

Fecioară

O veste sau o știre pe care o citești aduce în atenția ta o informație mai puțin comodă. Interacțiunea cu publicul, partenerul, colegul este una tensionată, deoarece nu sunteți pe aceeași lungime de undă, fapt care îți cauzează o stare de nervozitate. Dacă ești pus în situația de a negocia un contract, oricât de mult te-ar tenta oferta făcută, verifică încă o dată înainte de a te decide.

Balanță

Oricât de mult ai vrea să ajuți sau să faci lucrurile astfel încât celălalt să fie mulțumit, este important să păstrezi măsura și să găsești varianta potrivită și pentru tine. Dacă vrei să stabilești unele lucruri pe marginea unui proiect cu cineva într-un context profesional, păstrează o comunicare cât mai clară și nu-ți asuma că unele lucruri se vor clarifica pe parcurs dacă nu sunt clare de la bun început.

Scorpion

Evită investițiile riscante sau jocurile de noroc cât și orice fel de activități de natură financiară care au șanse mici de reușită. Dacă tocmai ai cunoscut pe cineva de care te simți atras, încearcă să vezi dacă sentimentele sunt reciproce înainte de a te implica și mai mult. Însă dacă ești deja într-o relație de cuplu stabilă, puteți avea păreri diferite în privința unei chestiuni financiare.

Săgetător

Te poți confrunta cu unele neînțelegeri sau tensiuni cu cineva apropiat sau în mediul familial, la care nu te așteptai. Dacă ți-ai făcut speranțe sau ai unele așteptări cu privire la un proiect care vizează căminul, familia sau o proprietate imobiliară, s-ar putea să fii ușor dezamăgit dacă această persoană nu se ridică la înălțimea lor sau dacă s-a răzgândit între timp.

Capricorn

Fii selectiv cu persoanele și mediile cu care te înconjori astăzi și evită să crezi orice informație ajunge la urechea ta, deoarece adevărul poate să fie cu totul altul. De fapt, o posibilă distorsionare a realității nu va face decât să genereze unele neînțelegeri. Evită negocierea sau semnarea contractelor și condu prudent.

Vărsător

Ești foarte entuziasmat de unele gânduri sau idei pe care ai vrea să le pui în practică, însă perspectiva ta diferă destul de mult de cea a partenerului de cuplu, mai ales atunci când sunt la mijloc investiții de ordin financiar. Dacă vrei să transmiți un mesaj, să promovezi un lucru sau o cauză anume în care crezi cu putere, asigură-te că ți-ai ales mediul potrivit.

Pești

Ești destul de concentrat pe propriile tale dorințe sau nevoi, iar atunci când ești luat prin surprindere cu unele cerințe sau solicitări, acest lucru tinde să te deranjeze, deoarece te forțează să te reorientezi. Dacă ești angrenat într-o activitate de creație, poți fi foarte inspirat în ce faci, însă viziunea poate să fie diferită de ce ți s-a cerut inițial.

Horoscop general 13 – 19 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață