VIDEO | Horoscop marți, 18 aprilie 2023. Unii nativi dau dovadă de inițiativă, în gestionarea unor chestiuni familiale

Publicat: 18/04/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 18 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Astăzi ești energic, dinamic și încrezător în privința unor proiecte de viitor. Dacă este nevoie să te informezi pe marginea unor domenii sau să faci unele cercetări, dai dovadă de inițiativă. Singura recomandare ar fi să fii atent la interacțiunea cu cineva din familie, evitând să-ți pierzi răbdarea dacă nu-ți convin unele lucruri.

Taur

Chiar dacă ești mai privat cu intențiile sau emoțiile tale astăzi, asta nu înseamnă că nu lucrezi intens din spatele scenei. Susținerea de natură profesională pe care o primești din partea unei persoane cu influență te încurajează. Dacă pleci la un drum, condu prudent și nu da curs comentariilor mai puțin plăcute ale unor persoane.

Gemeni

Dacă ai tot așteptat momentul potrivit să iei inițiativa în privința unui proiect, acum deții curajul necesar pentru acest lucru. Asta nu înseamnă că nu vei avea emoții sau că totul vine natural, ci că în ciuda emoțiilor respective te poți îmbărbăta și trece la acțiune. Vizibilitatea ta este în creștere.

Rac

Cu Luna tranzitând sectorul carierei și al imaginii profesionale, nu vei rata ocazia să te faci remarcat într-un anume fel, dacă ți se oferă sansa. Îți asumi autoritatea, bazându-te pe experiența și cunoștințele dobândite până cum acum, însă va fi esențial să o faci într-un mod diplomat, chiar și dacă se ivesc persoane care îți pun răbdarea la încercare.

Leu

Ceva sau cineva te poate irita, prin comportamentul sau atitudinea pe care o afișează, atingând unele chestiuni sensibile pentru tine. Însă, faptul că ai persoane cu care te sfătuiești și care te susțin din plin te ajută să depășești situația cu ușurință. Ești deschis și dornic să asimilezi noi informații pe marginea unor domenii.

Fecioară

Ești tentat să-ți asumi unele riscuri, astăzi, financiare sau sentimentale. Mizezi pe faptul că ți-ai făcut calculele și că ai resursele necesare la dispoziție pentru a demara ceva anume. Poate singurul lucru care te deranjează este lipsa de susținere a unui prieten sau lipsa unei siguranțe totale în privința acțiunilor tale, dar ești conștient că nu poți controla totul.

Balanță

Poți avea unele emoții în privința unei anumite interacțiuni care are ca scop să-ți amplifice vizibilitatea. Nu lăsa pe nimeni să te grăbească într-un fel sau să-și impună punctul de vedere, ci fă lucrurile în ritmul tău. Cu cât vei fi mai relaxat/ă și mai încrezător/încrezătoare în tine, cu atât vei realiza că știi exact ce ai de făcut. Noile experiențe îți vor deschide noi orizonturi.

Scorpion

Inițiativa unor persoane cu care lucrezi poate să te deranjeze, deoarece pare critică chiar dacă se vrea a fi mobilizatoare. În același timp, și tu poți simți nevoia să coordonezi totul în jurul tău într-un mod ușor autoritar și poate chiar impulsiv, vrând să fii cât mai eficient cu ce ți-ai propus. O atitudine mai relaxată îți va fi de mare folos.

Săgetător

Cu Luna aflată în Berbec astăzi, un semn cu care ești perfect compatibil, starea ta emoțională este dinamică și încrezătoare. Dacă ți se oferă șansa să-ți demonstrezi talentul sau aptitudinile indiferent de context, sentimental sau profesional, vei atrage atenția și interesul celorlalți, însă dacă ți se cere să negociezi ceva de natură financiară, nu te grăbi.

Capricorn

Dai dovadă de inițiativă astăzi, în gestionarea unor chestiuni familiale sau afaceri domestice. Dacă vrei să schimbi sau să aranjezi unele lucruri în propriul cămin sau poate chiar în spațiul unde lucrezi, vei face totul după un anumit plan sau strategie. Singurul lucru care te nemulțumește poate să fie lipsa de cooperare din partea partenerului.

Vărsător

Modul ferm și hotărât în care îți impui astăzi punctul de vedere poate antrena unele neînțelegeri cu cineva, mai ales dacă tinzi să impui unele lucruri. În același timp, cu cât pui mai multă presiune pe tine pentru a-ți atinge obiectivele, cu atât te poți suprasolicita. În concluzie, folosește cât mai înțelept resursele de care dispui astăzi, chiar dacă vrei să-ți faci vocea auzită.

Pești

Dorințele tale pot fi destul de puternice astăzi și vrei să demonstrezi unele lucruri. Dacă ești angrenat în unele tranzacții financiare, asigură-te că ceri prețul corect sau că ți se prezintă o ofertă care te avantajează. Nu te grăbi în a lua vreo decizie, fără a analiza înainte, chiar dacă ești entuziasmat în privința unor lucruri.

Horoscop general, săptămâna 17-23 aprilie 2023

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Cum faci să nu mai risipești pâinea. Cel mai bun truc, dezvăluit de un brutar
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
În urmă cu aproape opt decenii, italienii îl executau pe „Il Duce”