VIDEO | Horoscop marți, 21 februarie. Interacțiunea cu un prieten sau cu cineva apropiat are un impact pozitiv asupra unor nativi

Publicat: 21/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 21 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ești atent, intuitiv, dar și compasiv, astăzi. Ziua favorizează orice fel de activități de într-ajutorare, asistentă, îngrijire sau vindecare indiferent dacă lucrezi sau nu în domeniu. Planul financiar merită toată atenția ta, iar dacă ai de purtat unele negocieri sau dezbateri, nu te grăbi în a trage o concluzie înainte de a știi exact despre ce este vorba.

Taur

Interacțiunea cu un prieten sau cu cineva apropiat are un impact pozitiv asupra ta, oferindu-ți perspective noi de a-ți lărgi orizonturile. Implicarea sau prezența într-un anumit grup sau o comunitate din care faci parte este binevenită și o simți ca pe un puternic factor de susținere. Unele vești pe plan profesional te pot surprinde într-un mod neașteptat.

Gemeni

O zi în care poți fi extrem de ocupat cu tot felul de chestiuni profesionale sau sociale de care trebuie să te ocupi, însă este important să nu te supraaglomerezi, ci să te ocupi de fiecare chestiune în parte cu grijă și atenție. Poți fi nevoit să faci un drum neașteptat sau să te ocupi de tratarea unor chestiuni legale, contractuale care necesită o rezolvare cât mai rapidă.

Rac

Un proiect anume sau un plan pe care îl ai necesită multă atenție din partea ta, deoarece riști să fii super entuziasmat de unele lucruri tinzând să omiți chestiuni mai practice sau concrete. Unele vești de natură financiară sau care vizează un proces, o afacere sau resurse la comun cu cineva te forțează să te mobilizezi pentru a vedea ce este de făcut în acest caz.

Leu

Ceva sau cineva te fascinează și-ți este greu să reziști magiei sau tentației respective. Dacă este o chestiune de natură relațională poți simți o adevărată conexiune între tine și celălalt. Dacă este vizat planul financiar asigură-te că ceea ce se discută astăzi este ceva concret și realizabil nu doar atrăgător ca și concept. Interacțiunea cu un șef poate să fie ușor tensionată.

Fecioară

Poate să fie o perioadă ușor agitată și tensionată în care atenția ta este dispersată în mai multe direcții în același timp. Și totuși astăzi este o zi care favorizează orice demers de-al tău care îți pune personalitatea în vedere, fie sentimental fie profesional. Compania unei persoane deosebite pentru tine poate să fie exact ceea ce ai nevoie ca să te simți împlinit.

Balanță

Unele chestiuni neașteptate îți dau planurile peste cap necesitând să te ocupi de rezolvarea unor lucruri pe care nu le aveai în plan. Pot fi chestiuni organizatorice sau administrative personale sau profesionale însă vei încerca să gestionezi totul cât mai eficient posibil. Ești dedicat și conștiincios în tot ce-ți propui să realizezi.

Scorpion

Ceva sau cineva pare să te fascineze, însă poți avea un comportament ușor nerăbdător sau chiar impulsiv care trebuie gestionat cu atenție, dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Dacă partenerul de cuplu îți pune răbdarea la încercare cu unele chestiuni, nu uita că de multe ori lupta nu se câștigă tot prin luptă, ci cu un cuvânt potrivit la momentul potrivit.

Săgetător

Toată atenția ta este îndreptată spre tine sau spre chestiuni personale, familiale sau care țin de înfrumusețarea căminului. Poți face mici modificări prin casă sau poate te pregătești pentru vizita unor persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut demult. În același timp, planurile tale pot să-ți creeze o anumită agitație, deci încearcă totuși să prioritizezi și să nu te suprasoliciți.

Capricorn

Tot ce ține de comunicare, negociere, drumuri sau schimburi este favorizat. Un mesaj, o postare sau o conversație cu cineva poate să aibă un efect profund asupra ta sau poate tu ești cel care îi motivează pe ceilalți prin modul de exprimare inspirat și creativ. Fii precaut în privința modului în care îți gestionezi resursele și evită riscurile inutile.

Vărsător

Ceva anume îți creează o anumită stare de neliniște sau stres de câteva zile. Parcă nu-ți găsești modul sau abordarea potrivită de a spune ce simți într-un mod cu care să fii împăcat sau dacă ai făcut-o deja, ceva nu a fost în regulă. Simți nevoia să cheltuiești pe ceva anume care să te pună în valoare sau care să-ți amplifice sentimentul că meriți. Poți fi mai intens și mai senzual în exprimarea sentimentelor.

Pești

O anumită persoană poate să aibă un efect benefic, mobilizator asupra ta sau perspectiva atingerii unui obiectiv important pentru tine îți amplifică încrederea în tine. Chiar dacă din punct de vedere mental unii factori exteriori pot părea să deranjeze sau să-ți amplifice unele griji, sufletește ai destulă forță interioară astfel încât să te concentrezi pe ce este cu adevărat important.

Horoscop general 20-26 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Improvizația care aduce moartea. Românii cad victime pe capete
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun