VIDEO | Horoscop marți, 4 aprilie 2023. Luna tranzitează sectorul sănătății și al muncii dintr-o anumită zodie

Publicat: 04/04/2023, 06:00
Actualizat: 04/04/2023, 15:30

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 4 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cu Luna tranzitând astăzi sectorul sănătății și al muncii, este important să păstrezi un echilibru între timpul alocat sarcinilor zilnice cu timpul pentru odihnă sau relaxare. Dacă îți propui să faci o achiziție, vei tinde să cumperi ceva util care îți eficientizează munca sau sănătatea. Pe seară,  conexiunea profundă pe care o ai cu cineva te binedispune.

Taur

Deși modul în care îți exprimi sentimentele sau afecțiunea este unul plăcut și chiar creativ, feedback-ul pe care îl primești din partea copilului sau a persoanei iubite poate să fie ușor neclar. Asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă în privința activităților comune sau a hobby-urilor personale. Capacitatea ta de organizare se amplifică, pe seară.

Gemeni

Chiar dacă simți că unele chestiuni exterioare personale sau profesionale te solicită mai mult decât ai fi crezut, realizezi că te poți folosi de cunoștințele sau experiența acumulată până acum pentru a aborda situația într-un mod eficient. Seara este dedicată relaxării sau unei activități creative de care ești super încântat.

Rac

O zi cu multe drumuri, conversații și schimburi de idei în care este important să te asiguri că modul de transmitere sau recepție a mesajului este unul clar și obiectiv evitând tendința de a “interpreta”. Conversația cu o prietenă este utilă, informativă și în același timp stabilizatoare reamintindu-ți ce este cu adevărat important pentru tine.

Leu

Scopul activităților de astăzi este să-ți pui în evidență talentul sau aptitudinile, atrăgând atenția sau aprecierea cuiva. Angajamentul emoțional sau financiar al unui partener nu este foarte clar, lăsându-ți unele semne de întrebare. Poți lua o decizie fermă mai pe seară, urmând sfatul unei persoane în care ai încredere deplină.

Fecioară

În ciuda nevoii de a-ți lărgi orizontul cunoașterii, cercetând un domeniu nou de activitate sau având o anumită experiență, susținerea pe care o aștepți din partea partenerului cu care vrei să împărtășești din ceea ce simți nu este așa cum ți-o dorești. Te poți decide, mai pe seară, să investești mai mult în ceva ce-ți place sau de care ai nevoie.

Balanță

O zi în care este important să nu te suprasoliciți și să cauți să-ți rezolvi treburile, evitând tendința de a te îngrijora prea mult în privința unor lucruri. Dacă vrei să ajuți pe cineva, fă-o într-un mod echilibrat și sănătos. Ceva ce asculți sau citești pe seară îți lăsă o stare bună și pozitivă, amplificând încrederea în tine sau în propriul potențial.

Scorpion

Nu miza totul pe unele promisiuni și nu-ți seta așteptări foarte mari în privința unor persoane, deoarece poți fi ușor dezamăgit. Dacă totuși vei căuta să clarifici lucrurile de la bun început, te vei scuti de unele neplăceri. Cu cât vei reuși să-ți construiești propria strategie, cu atât te vei simți mai stabil și mai aliniat cu ce este important pentru tine.

Săgetător

Chiar dacă îți propui să-ți duci la capăt sarcinile sau responsabilitățile pe care ți le-ai asumat, acest lucru poate să nu-ți aducă neapărat împlinirea pe care o sperai. Vei căuta să te sfătuiești cu cineva, mai pe seară, să faci o cercetare sau să citești ceva care se poate dovedi extrem de util și folositor. Realizezi că un mindset pozitiv poate schimba totul.

Capricorn

Oricât de entuziasmat poți fi în privința unui lucru, unei activități sau domeniu de interes pentru tine, nu vei reuși să-l convingi instant pe celălalt de perspectivele tale, deoarece s-ar putea să nu aibă deschiderea necesară. Dacă vrei să stabilești ceva cu cineva, asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă. Autoritatea ta este în creștere, pe seară.

Vărsător

Dacă ești angrenat într-o negociere financiară sau pur și simplu vrei să faci o achiziție, nu te opri la prima ofertă care ți se face ci studiază mai bine piața. Nu tot ce pare tentant la prima vedere este și bun sau potrivit nevoilor tale. Pe seară, poți simți nevoia să faci diferit și spontan care să-ți lărgească orizontul cunoașterii, poți participa la un eveniment cultural, artistic.

Pești

Interacțiunea cu cineva care îți împărtășește plăcerile sau hobby-urile este importantă pentru tine, însă perspectivele partenerului de cuplu pot să fie ușor diferite de ale tale, poate dorințele voastre nu coincid. Pe seară, devii mai gânditor cu unele chestiuni, căutând să-ți faci un plan sau o strategie care să-ți permită să-ți concretizezi unele dorințe.

Horoscop general 3 – 9 aprilie 2023:

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto